Клоп: Јаки смо, не требају нам велика појачања!

Менџер ’Редса' Јирген Клоп сматра да Ливерпулу не требају велика појачања и да је задовољан играчима које тренутно има на располагању.

Фудбал 18.07.2016 | 20:30
Клоп: Јаки смо, не требају нам велика појачања!
Немачки стручњак је довео четири играча овог лета, Садија Манеа, Жоела Матипа и Лориса Каријуса, као и бившег фудбалера Црвене звезде Марка Грујића.

До краја прелазног рока Клоп планира да доведе још нека појачања, али по свему судећи не ’бомбастична’.

Према његовим речима, он жели да се сконцетрише на оно што тренутно има, уместо да тражи ’велика имена’.

“Ако кренемо у трку за играчима које не можемо да доведемо, чему онда поенте? Треба се сконцентрисати на играче које имаш и извући најбоље од њих и 100% сам задовољан са овим момцима које смо довели. Ово је период када сви очекују нешто велико, велика имена од којих се очекује да се покажу, а уколико доведеш играча којег нико не зна, сви ће се питати “Шта то раде?“, изјавио је Јирген Клоп.

Јунајтед је већ довео велика појачања Златана Ибрахимовића и Хенриха Мхитарјана, док је Манчестер Сити јачи за Илкаја Гиндоана.

Ипак, Клоп се фокусира искључиво на изградњи свог тима за следећу сезону Премијер лиге.

“Нико не прича о утакмицама које смо одиграли добро прошле сезоне. Сви причају о појачањима Јунајтеда и Ситија, али ми се фокусирамо на стварање и изградњу тима за следећу сезону“, закључио је Немац.

Ливерпул ће на старту Премијер лиге, одиграти дерби против лондонског Арсенала, у недељу 14. августа од 17 часова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар