Klop: Jaki smo, ne trebaju nam velika pojačanja!

Mendžer ’Redsa' Jirgen Klop smatra da Liverpulu ne trebaju velika pojačanja i da je zadovoljan igračima koje trenutno ima na raspolaganju.

Fudbal 18.07.2016 | 20:30
Klop: Jaki smo, ne trebaju nam velika pojačanja!
Nemački stručnjak je doveo četiri igrača ovog leta, Sadija Manea, Žoela Matipa i Lorisa Karijusa, kao i bivšeg fudbalera Crvene zvezde Marka Grujića.

Do kraja prelaznog roka Klop planira da dovede još neka pojačanja, ali po svemu sudeći ne ’bombastična’.

Prema njegovim rečima, on želi da se skoncetriše na ono što trenutno ima, umesto da traži ’velika imena’.

“Ako krenemo u trku za igračima koje ne možemo da dovedemo, čemu onda poente? Treba se skoncentrisati na igrače koje imaš i izvući najbolje od njih i 100% sam zadovoljan sa ovim momcima koje smo doveli. Ovo je period kada svi očekuju nešto veliko, velika imena od kojih se očekuje da se pokažu, a ukoliko dovedeš igrača kojeg niko ne zna, svi će se pitati “Šta to rade?“, izjavio je Jirgen Klop.

Junajted je već doveo velika pojačanja Zlatana Ibrahimovića i Henriha Mhitarjana, dok je Mančester Siti jači za Ilkaja Gindoana.

Ipak, Klop se fokusira isključivo na izgradnji svog tima za sledeću sezonu Premijer lige.

“Niko ne priča o utakmicama koje smo odigrali dobro prošle sezone. Svi pričaju o pojačanjima Junajteda i Sitija, ali mi se fokusiramo na stvaranje i izgradnju tima za sledeću sezonu“, zaključio je Nemac.

Liverpul će na startu Premijer lige, odigrati derbi protiv londonskog Arsenala, u nedelju 14. avgusta od 17 časova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar