Преокрет - Љајић ипак код Михајловића!

Српски фудбалски репрезентативац Адем Љајић ипак је пристао да појача Торино после дугог оклевања последњих недеља, преноси Скај Италија.

Фудбал 16.07.2016 | 14:00
Преокрет - Љајић ипак код Михајловића!
Српски репрезентативац Адем Љајић играће у четвртом италијанском клубу у својој каријери.

Из Партизана је 2010. године отишао у Фиорентину, где се задржао три године, потом је прешао у Рому, која га је у сезони 2015/16. позајмила Интеру. А од нове сезоне играће у Торину!

Љајић је одлучио да прихвати позив тима који са клупе води Синиша Михајловић и предје у Торино у трансферу вредном осам милиона евра.

Он је првобино одбио понуде Торина и Селте, али је Рома поставила ултиматум, за сада непознат, после чега је пристао да додје у редове "бикова".

Италијански медији пишу да би ускоро требало да додје у Торино и обави медицинске прегледе, а са њим ће и саиграч из Рима Јаго Фалке.

Према тврдњама истих извора, Торино ће за Љајића платити Роми осам милиона евра, а у том клубу поново ће сарађивати са Синишом Михајловићем, који га је, сећате се, као селектор својевремено одстранио из репрезентације Србије, јер није желео да пева националну химну. Михајловић је био тренер Љајићу и у првој сезони у Фиорентини (2010/11).

Љајић се на свом Инстаграм профилу већ опростио од Интера постављањем симболичних фотографија са утакмица, уз поруку: "Хвала вам за све".

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар