Preokret - Ljajić ipak kod Mihajlovića!

Srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić ipak je pristao da pojača Torino posle dugog oklevanja poslednjih nedelja, prenosi Skaj Italija.

Fudbal 16.07.2016 | 14:00
Preokret - Ljajić ipak kod Mihajlovića!
Srpski reprezentativac Adem Ljajić igraće u četvrtom italijanskom klubu u svojoj karijeri.

Iz Partizana je 2010. godine otišao u Fiorentinu, gde se zadržao tri godine, potom je prešao u Romu, koja ga je u sezoni 2015/16. pozajmila Interu. A od nove sezone igraće u Torinu!

Ljajić je odlučio da prihvati poziv tima koji sa klupe vodi Siniša Mihajlović i predje u Torino u transferu vrednom osam miliona evra.

On je prvobino odbio ponude Torina i Selte, ali je Roma postavila ultimatum, za sada nepoznat, posle čega je pristao da dodje u redove "bikova".

Italijanski mediji pišu da bi uskoro trebalo da dodje u Torino i obavi medicinske preglede, a sa njim će i saigrač iz Rima Jago Falke.

Prema tvrdnjama istih izvora, Torino će za Ljajića platiti Romi osam miliona evra, a u tom klubu ponovo će sarađivati sa Sinišom Mihajlovićem, koji ga je, sećate se, kao selektor svojevremeno odstranio iz reprezentacije Srbije, jer nije želeo da peva nacionalnu himnu. Mihajlović je bio trener Ljajiću i u prvoj sezoni u Fiorentini (2010/11).

Ljajić se na svom Instagram profilu već oprostio od Intera postavljanjem simboličnih fotografija sa utakmica, uz poruku: "Hvala vam za sve".

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar