Припреме: Рома и Лацио 35:0!

Римљани размонтирали ривале, блистали Ђорђевић и Сергеј! Четири гола Џека! Чудесни резултати на старту припрема два великана из Вечног града!

Фудбал 15.07.2016 | 10:00
Припреме: Рома и Лацио 35:0!
Римљани се играју! Фудбалери Роме и Лација најблаже речено су демолирали своје противнике на почетку припрема за нову сезону. Прво се екипа Лучана Спалетија поигравала са Пинцолом, савладавши италијанског четвртолигаша са 16-0, да би градски ривал Лацио, предвођен Симонеом Инзагијем након шокантног одласка Марсела Бијелсе, био и убедљивији у сусрету са Ауронцом, такође тимом из Серије Д – 19:0.

Рома је у Трентину до полувремена већ водила са 9:0, а блистао је Един Џеко са четири гола. Двоструки стрелци били су Мохамед Салах, Хуан Итурбе и млади Федерико Ричи. Тек пристигли Бразилац Жерсон уписао се на дебију за тим који га је овог лета платио око 17.000.000 евра, а међу стрелцима су још били и Д’Урсо, Торисидис, Понче, Пероти и Ди Ливио.

Ипак, Лацио се постарао да буде успешнији од свог најљућег ривала. Екипа Ауронца је 19 пута вадила лопту из мреже, а бриљирали су српски репрезентативци Филип Ђорђевић и Сергеј Милинковић Савић са по два гола. Управо је Ђорђевић отворио паљбу већ у другом минуту, а највише голова је постигао Рикардо Кишна, четири. Хет-трик је уписао Ојкономидис, а стрелци су били и Маурисио, Паломби, Мургија, Морисон, Јаворчић, Ломбарди и Онази.

Јасно је да се ради тек о лаким проверавама градских ривала, али ако се по јутру дан познаје...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар