Pripreme: Roma i Lacio 35:0!

Rimljani razmontirali rivale, blistali Đorđević i Sergej! Četiri gola Džeka! Čudesni rezultati na startu priprema dva velikana iz Večnog grada!

Fudbal 15.07.2016 | 10:00
Pripreme: Roma i Lacio 35:0!
Rimljani se igraju! Fudbaleri Rome i Lacija najblaže rečeno su demolirali svoje protivnike na početku priprema za novu sezonu. Prvo se ekipa Lučana Spaletija poigravala sa Pincolom, savladavši italijanskog četvrtoligaša sa 16-0, da bi gradski rival Lacio, predvođen Simoneom Inzagijem nakon šokantnog odlaska Marsela Bijelse, bio i ubedljiviji u susretu sa Auroncom, takođe timom iz Serije D – 19:0.

Roma je u Trentinu do poluvremena već vodila sa 9:0, a blistao je Edin Džeko sa četiri gola. Dvostruki strelci bili su Mohamed Salah, Huan Iturbe i mladi Federiko Riči. Tek pristigli Brazilac Žerson upisao se na debiju za tim koji ga je ovog leta platio oko 17.000.000 evra, a među strelcima su još bili i D’Urso, Torisidis, Ponče, Peroti i Di Livio.

Ipak, Lacio se postarao da bude uspešniji od svog najljućeg rivala. Ekipa Auronca je 19 puta vadila loptu iz mreže, a briljirali su srpski reprezentativci Filip Đorđević i Sergej Milinković Savić sa po dva gola. Upravo je Đorđević otvorio paljbu već u drugom minutu, a najviše golova je postigao Rikardo Kišna, četiri. Het-trik je upisao Ojkonomidis, a strelci su bili i Maurisio, Palombi, Murgija, Morison, Javorčić, Lombardi i Onazi.

Jasno je da se radi tek o lakim proveravama gradskih rivala, ali ako se po jutru dan poznaje...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar