Мото ГП - Глад за побједом: Њемачки подијум, Маркезова мета!

„У Немачкој циљам подијум, али и борба за победу ми је на уму, упркос могућим променљивим временским условима“, речи су Марка Маркеза, једног од три могућа претендента на Мото ГП титулу.

Остали спортови 14.07.2016 | 08:45
Мото ГП - Глад за побједом: Њемачки подијум, Маркезова мета!
Мотоциклиста Репсол Хонде, Марк Маркез креће пут Немачке на следећу рунду Мото ГП шампионата циљајући ни мање ни више него подијум. Он тврди како је пуно поука извукао из прошлости, и како из трке у трку покушава да извуче мамсимум како би успео коначно да освоји шампионат.

„У Немачкој циљам подијум, али и борба за победу ми је на уму. Свиђа ми се стаза, одговарају ми леве кривине, док са друге стране имамо још једну трку са могућим променљивим временским условима“, рекао је Марк Маркез.

У светлу својих даљих намера, и борбе са Валентином Росијем и Хорхеом Лоренцом,Маркез сматра да му је друго место са трке у Асену донело доста тога доброг, будући да се испред њега на првој позицији нашао Џек Милер. Шпанац о предходним тркама говори у светлу лаганог напредка, и наглашава да је констатност, односно континуирано узимање бодова од виталног значаја у наставку сезоне.

„Идемо на још један позитиван резултат пре летње паузе. Ишли смо корак по корак, па то и даље радимо, најважније је сакупљање бодова“, закључује Маркез.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар