Moto GP - Glad za pobjedom: Njemački podijum, Markezova meta!

„U Nemačkoj ciljam podijum, ali i borba za pobedu mi je na umu, uprkos mogućim promenljivim vremenskim uslovima“, reči su Marka Markeza, jednog od tri moguća pretendenta na Moto GP titulu.

Ostali sportovi 14.07.2016 | 08:45
Moto GP - Glad za pobjedom: Njemački podijum, Markezova meta!
Motociklista Repsol Honde, Mark Markez kreće put Nemačke na sledeću rundu Moto GP šampionata ciljajući ni manje ni više nego podijum. On tvrdi kako je puno pouka izvukao iz prošlosti, i kako iz trke u trku pokušava da izvuče mamsimum kako bi uspeo konačno da osvoji šampionat.

„U Nemačkoj ciljam podijum, ali i borba za pobedu mi je na umu. Sviđa mi se staza, odgovaraju mi leve krivine, dok sa druge strane imamo još jednu trku sa mogućim promenljivim vremenskim uslovima“, rekao je Mark Markez.

U svetlu svojih daljih namera, i borbe sa Valentinom Rosijem i Horheom Lorencom,Markez smatra da mu je drugo mesto sa trke u Asenu donelo dosta toga dobrog, budući da se ispred njega na prvoj poziciji našao Džek Miler. Španac o predhodnim trkama govori u svetlu laganog napredka, i naglašava da je konstatnost, odnosno kontinuirano uzimanje bodova od vitalnog značaja u nastavku sezone.

„Idemo na još jedan pozitivan rezultat pre letnje pauze. Išli smo korak po korak, pa to i dalje radimo, najvažnije je sakupljanje bodova“, zaključuje Markez.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar