Мото ГП: Навија за Доктора, а спрема црвени тепих за Лоренца!

„Године не представљају никакав проблем да се Роси на крају сезоне нађе на највишем месту на постољу“, каже Кејси Стонер, актуелни тест возач Дукатија, и будући тренер Хорхеа Лоренца.

Остали спортови 14.07.2016 | 08:15
Мото ГП: Навија за Доктора, а спрема црвени тепих за Лоренца!
Екипа Дукатија ради вредно на развоју нових унапређења на мотоциклима, али је јасно да су тимске симпатије у тренутно актуелним борбама за титулу наклоњеније лику Хорхеа Лоренца, него Валентина Росија. У Дукатију можда тако мисле због Лоренцовог трансфера, али пристрасност није у опису радног места Кејсија Стонера, актуелног тест возача Дукатија, и будућег тренера у Лоренцовом тиму.

„Године не представљају никакав проблем да се Роси на крају сезоне нађе на највишем месту на постољу. До краја сезоне има још много, много да се вози, а ја очекујем да ћемо на новог шампиона морати да чекамо све до самог краја. Будимо реални, Роси има велике шансе за освајање титуле, и не би било праведно ако би га прерано изкључивали из борбе за титулу“, рекао је реални Кејси Стонер, који је предходних недеља усавршавао нова побољшања мотоцикла за екипу Дукатија.

Важно је напоменути да ће у сезони 2017. Кејси Стонер бити званични консултант свих возача на Дукатијевим мотоциклима. Када се каже свих, онда се не мисли само на фабричку екипу Дукатија, већ и на све остале тимове у којима се користе мотоцикли италијанског произвођача.

Када је већ тако, основна идеја Дукатија се довођењем Стонера створи погодан амбијент у кога ће се лако уклопити шампионски лик. Одабир је пао на Хорхеа Лоренца, а колико су у Дукатију заправо наоштрени на највише циљеве говоре и процене да они тренутно улажу огромне своте новца у развој мотоцикала. То би требало да значи, да у наредној сезони уз помоћ Шпанца желе да нападну титулу у краљевској класи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар