Монструм вриштао од смијеха прије убиства

Пре него што је крвнички убио и силовао дете из комшилука, Анеђелину Стефановић (4), Владица Рајковић се забављао и играо са децом, међу којима је била и мала Анђа. Погледајте последњу фотографију пред трагедију која је дословно потресла целу Србију.

Србија 11.07.2016 | 21:08
Монструм вриштао од смијеха прије убиства
На њој се јасно може видети да је Владица Рајковић све време био окружен децом, а да је једина међу њима девојчица била Анђа, коју је на крају мучки силовао и убио у селу Вратарница у близини Зајечара.

Да ствар буде гора, на фотографију до које је Информер дошао у посед се види да се крвник смеје и очигледно добро забавља. 

Како бисте лакше могли да упоредите лик убице из Зајечара, погледајте и наредну фотографију:

 

Извор: Информер

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Михаило Микиц

11.07.2016 19:49

Владица Рајковиц је најбољи доказ који сведоци о томе како су данас многи градјани СРБије у име демократије и слободног сексуалног зивота под утицајем неморалне западне пропаганде постали најобицније ЛУДЈАЦИ који тразе славу и пате од тога да неко о њима прица. Због тога сексуалне манијаке који силују дјецу треба стрељати у тисини по кратком поступку. Родитељи такодје требају да обрате висе пазње на своју дјецу која су дар од Бога а не само произвид сексуални зеља. Сјецам се осамдесетих година када је код Бруса ујак силовао малољетниг сестрица, сто гивори о томе да морални пад и суниврат СРБије није од јуце, да он траје много дузе. Били је злоцина и раније у насем народу али никада као данас када многи СРБи не иду у Цркву и не зиви по Закону Бозијем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Болесник

11.07.2016 20:08

Не ради се ту о моралном паду него о великом броју дусевних болесника. Инаце презиме ниста не говори јер у Србији има око 20.000 Рајковица. Он није родјак славном фудбалеру. У Холандији су малтене легализовали педофилију. Да ли је он видио трогодисњу цурицу или одраслу зену у току цина остаје да се види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

11.07.2016 20:42

Само Бог зна праву истину о томе злоцину. Ста је Владица Рајковиц у дјетету видио, у тренутку када је он дјете силивао и затим убио остаце вјецита тајна због тога сто ни једном људјаку никада нико немозе потпуно вјеривати у његове прице. Ја сам лицно против смртне казне, јер сматрам и верујем да зивот потице од Бога, и да зато нико од људи никоме зивот није дао, и да због тога нико нема право да другоме зивот узме у име били цега. Али због злоцина поцињених на дјецом која немогу да се бране од напасника и убица оцигледно је да треба поново увести смртну казну за поједине врсте доказани злоцина све док народна свијест не буде на висем нивоу од ове садасње измоловане западном "демократијом" која не одговара духу и менталитету насега цовјека!

Name

рудар

12.07.2016 05:02

Србија је мала земља,али у њој зиви знатан број православног зивља. Такодје у њој се налази велики број православних цркава и многи познати манастири у којима поцивају мости Светитеља које постују многи у Европи и свијету. У тим манастирима и црквама слузи се Света Литургија,а то је огњени мац којим се даје слава и моц Христовој вјери и води једина борба против дјавола и нецистих сила. Православље је противник цивилном друству за које се залазу сљедбеници НWО-а,због цега ти несрецници улазу велике напоре да му се супроставе. Како? Подрзавањем геј парада,плацањем подобних политицара,финансирањем разних црних секти(као у слуцају убиства пјевацице),подрзавањем црномагијских ритуала и активности итд. РЕЗУЛТАТИ СУ ИМ ВЕЦ ОДАВНО ВИДЉИВИ У СРБИЈИ. Назалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

12.07.2016 10:07

Лупас ти друже ко максим по дивизији