Monstrum vrištao od smijeha prije ubistva

Pre nego što je krvnički ubio i silovao dete iz komšiluka, Aneđelinu Stefanović (4), Vladica Rajković se zabavljao i igrao sa decom, među kojima je bila i mala Anđa. Pogledajte poslednju fotografiju pred tragediju koja je doslovno potresla celu Srbiju.

Srbija 11.07.2016 | 21:08
Monstrum vrištao od smijeha prije ubistva
Na njoj se jasno može videti da je Vladica Rajković sve vreme bio okružen decom, a da je jedina među njima devojčica bila Anđa, koju je na kraju mučki silovao i ubio u selu Vratarnica u blizini Zaječara.

Da stvar bude gora, na fotografiju do koje je Informer došao u posed se vidi da se krvnik smeje i očigledno dobro zabavlja. 

Kako biste lakše mogli da uporedite lik ubice iz Zaječara, pogledajte i narednu fotografiju:

 

Izvor: Informer

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Mihailo Mikic

11.07.2016 19:49

Vladica Rajkovic je najbolji dokaz koji svedoci o tome kako su danas mnogi gradjani SRBije u ime demokratije i slobodnog seksualnog zivota pod uticajem nemoralne zapadne propagande postali najobicnije LUDJACI koji traze slavu i pate od toga da neko o njima prica. Zbog toga seksualne manijake koji siluju djecu treba streljati u tisini po kratkom postupku. Roditelji takodje trebaju da obrate vise paznje na svoju djecu koja su dar od Boga a ne samo proizvid seksualni zelja. Sjecam se osamdesetih godina kada je kod Brusa ujak silovao maloljetnig sestrica, sto givori o tome da moralni pad i sunivrat SRBije nije od juce, da on traje mnogo duze. Bili je zlocina i ranije u nasem narodu ali nikada kao danas kada mnogi SRBi ne idu u Crkvu i ne zivi po Zakonu Bozijem!

ODGOVORITE
Name

Bolesnik

11.07.2016 20:08

Ne radi se tu o moralnom padu nego o velikom broju dusevnih bolesnika. Inace prezime nista ne govori jer u Srbiji ima oko 20.000 Rajkovica. On nije rodjak slavnom fudbaleru. U Holandiji su maltene legalizovali pedofiliju. Da li je on vidio trogodisnju curicu ili odraslu zenu u toku cina ostaje da se vidi.

ODGOVORITE
Name

Mihailo Mikic

11.07.2016 20:42

Samo Bog zna pravu istinu o tome zlocinu. Sta je Vladica Rajkovic u djetetu vidio, u trenutku kada je on djete silivao i zatim ubio ostace vjecita tajna zbog toga sto ni jednom ljudjaku nikada niko nemoze potpuno vjerivati u njegove price. Ja sam licno protiv smrtne kazne, jer smatram i verujem da zivot potice od Boga, i da zato niko od ljudi nikome zivot nije dao, i da zbog toga niko nema pravo da drugome zivot uzme u ime bili cega. Ali zbog zlocina pocinjenih na djecom koja nemogu da se brane od napasnika i ubica ocigledno je da treba ponovo uvesti smrtnu kaznu za pojedine vrste dokazani zlocina sve dok narodna svijest ne bude na visem nivou od ove sadasnje izmolovane zapadnom "demokratijom" koja ne odgovara duhu i mentalitetu nasega covjeka!

Name

rudar

12.07.2016 05:02

Srbija je mala zemlja,ali u njoj zivi znatan broj pravoslavnog zivlja. Takodje u njoj se nalazi veliki broj pravoslavnih crkava i mnogi poznati manastiri u kojima pocivaju mosti Svetitelja koje postuju mnogi u Evropi i svijetu. U tim manastirima i crkvama sluzi se Sveta Liturgija,a to je ognjeni mac kojim se daje slava i moc Hristovoj vjeri i vodi jedina borba protiv djavola i necistih sila. Pravoslavlje je protivnik civilnom drustvu za koje se zalazu sljedbenici NWO-a,zbog cega ti nesrecnici ulazu velike napore da mu se suprostave. Kako? Podrzavanjem gej parada,placanjem podobnih politicara,finansiranjem raznih crnih sekti(kao u slucaju ubistva pjevacice),podrzavanjem crnomagijskih rituala i aktivnosti itd. REZULTATI SU IM VEC ODAVNO VIDLJIVI U SRBIJI. Nazalost

ODGOVORITE
Name

Rade

12.07.2016 10:07

Lupas ti druže ko maksim po diviziji