ЕП: Тука љут, пробудила га допинг контрола!

"Буђење ујутро у 7 сати, поново допинг контрола, узорак крви и узорак урина! А само четири дана прије имао сам допинг контролу и то дупли узорак крви! Извађено ми је укупно шест епрувета крви у четири, пет дана! Да то није мало превише"?!

Остали спортови 10.07.2016 | 17:45
ЕП: Тука љут, пробудила га допинг контрола!
Амел Тука вечерас ће трчати на 800 метара у финалу Европског првенства у Амстердаму, али недјеља није добро почела за најбољег бх. атлетичара.

Допинг контрола закуцала му је на врата у седам сати ујутро, што је изузетно наљутило Туку, па је на свом Фацебоок профилу "оплео" по "будилнику".

"Буђење ујутро у 7 сати, поново допинг контрола, узорак крви и узорак урина! А само четири дана прије имао сам допинг контролу и то дупли узорак крви! Извађено ми је укупно шест епрувета крви у четири, пет дана! Да то није мало превише? У потпуности подржавам допинг контроле, али што је превише, превише је! И то на дан финала!", написао је Тука.

Европско првенство које се одржава у главном граду Холандије Амстердаму одлично ће послужити и као припрема за оно што Туку очекује овог љета, а то је наступ на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру, гдје се много очекује од бх. репрезентативца.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Миладин

10.07.2016 19:30

Мој пријатељу,немогу они поднијети да им балканци узимају медаље. Па на све нацине врсе препаде.

ОДГОВОРИТЕ