Звезди Бајрам стопирао појачање?!

Нови административни проблеми на релацији Београд - Мерсин, црвено-бели, ипак, не одустају од искусног штопера.

Фудбал 10.07.2016 | 20:30
Звезди Бајрам стопирао појачање?!
Сутра, прекосутра, а можда неки други дан. И тако већ скоро читав месец... Црвена звезда је остала без планираног појачања Милана Митровића за утакмице против Валете у оквиру другог кола квалификација за Лигу шампиона.

Међутим, одговорни из Љутице Богдана и даље су уверени да ће снажни штопер задужити опрему српског шампиона. Иако је дуго у „чекаоници“ некадашњи члан Земуна и Рада још није раскрстио са турским Мерсином. Појавила се информација да је добио папире, али на Маракани су принуђени да и даље чекају.

А можда би све било другачије да заправо велики муслимански празник Бајрам није стопирао Звездино појачање. Бар на неколико дана. Тачније, због обичаја који су на снази током верског празника одговорни у турском савезу раде само ноћу. Баш у време када у Србији не ради администрација. Тај временски раскорак условљен Бајрамом отежао је размену факсова и потребних папира на релацији између Мерсина и Београда. Отуда Митровић није у потпуности сакупио документацију која му је потребна како би могао да буде регистрован за црвено-беле.

Као што је познато од раније Мерисин после испадања из лиге није дао одрешене рукеМилану Митровићу, већ захтева да се овај одрекне дела зараде, или да његов нови клуб уплати обештећење. Ипак и поред свега, одговорни са Маракане верују да ће на дан утакмице са Валетом све бити решено, односно да ће се комплетирати документација, те да ће искусни дефанзивац коначно задужити опрему српског првака.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар