Zvezdi Bajram stopirao pojačanje?!

Novi administrativni problemi na relaciji Beograd - Mersin, crveno-beli, ipak, ne odustaju od iskusnog štopera.

Fudbal 10.07.2016 | 20:30
Zvezdi Bajram stopirao pojačanje?!
Sutra, prekosutra, a možda neki drugi dan. I tako već skoro čitav mesec... Crvena zvezda je ostala bez planiranog pojačanja Milana Mitrovića za utakmice protiv Valete u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Međutim, odgovorni iz Ljutice Bogdana i dalje su uvereni da će snažni štoper zadužiti opremu srpskog šampiona. Iako je dugo u „čekaonici“ nekadašnji član Zemuna i Rada još nije raskrstio sa turskim Mersinom. Pojavila se informacija da je dobio papire, ali na Marakani su prinuđeni da i dalje čekaju.

A možda bi sve bilo drugačije da zapravo veliki muslimanski praznik Bajram nije stopirao Zvezdino pojačanje. Bar na nekoliko dana. Tačnije, zbog običaja koji su na snazi tokom verskog praznika odgovorni u turskom savezu rade samo noću. Baš u vreme kada u Srbiji ne radi administracija. Taj vremenski raskorak uslovljen Bajramom otežao je razmenu faksova i potrebnih papira na relaciji između Mersina i Beograda. Otuda Mitrović nije u potpunosti sakupio dokumentaciju koja mu je potrebna kako bi mogao da bude registrovan za crveno-bele.

Kao što je poznato od ranije Merisin posle ispadanja iz lige nije dao odrešene rukeMilanu Mitroviću, već zahteva da se ovaj odrekne dela zarade, ili da njegov novi klub uplati obeštećenje. Ipak i pored svega, odgovorni sa Marakane veruju da će na dan utakmice sa Valetom sve biti rešeno, odnosno da će se kompletirati dokumentacija, te da će iskusni defanzivac konačno zadužiti opremu srpskog prvaka.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar