Прве (црне) прогнозе: Милуновић завршио сезону!

Штоперу репрезентације Србије Немањи Милуновићу пре неколико дана је оперисано колено у Риму, а прве прогнозе из Белорусије кажу да ће на терен тек следеће сезоне.

Фудбал 11.07.2016 | 12:00
Прве (црне) прогнозе: Милуновић завршио сезону!
Ружне вести стижу из Рима!

Штоперу репрезентације Србије Немањи Милуновићу пре неколико дана је оперисано колено на једној клиници у Риму, а прве прогнозе кажу да ће опоравак трајати шест месеци, односно да ће он на терен тек следеће сезоне!

У најбољем случају Милуновић би могао да се опорави за четири месеца, али је питање колико би му још времена требало да уђе у тренажни процес, па медији из Белорусије већ пишу да је БАТЕ Борисов кренуо у потрагу за појачањем на позицији која им је била најсигурнија.

Он је у претходном периоду дебитовао код Славољуба Муслина (једини одиграо све минуте у три меча) и постигао гол за 27. рођендан против Израела у Новом Саду, а селектор дефинитивно неће моћи да рачуна на њега у првим мечевима квалификацја за Светско првенство.

Муслин га је уигравао на позицији централног штопера, у систему где играју три штопера, па ће селектор репрезентације морати да "измисли" ново решење пошто квалификације почињу већ у септембру.

Ко ће уместо њега, остаје нам да видимо, али треба подсетити да због суспензије Славољуб Муслин у првим мечевима не може да рачуна ни на Немању Матића и Александра Коларова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар