Prve (crne) prognoze: Milunović završio sezonu!

Štoperu reprezentacije Srbije Nemanji Milunoviću pre nekoliko dana je operisano koleno u Rimu, a prve prognoze iz Belorusije kažu da će na teren tek sledeće sezone.

Fudbal 11.07.2016 | 12:00
Prve (crne) prognoze: Milunović završio sezonu!
Ružne vesti stižu iz Rima!

Štoperu reprezentacije Srbije Nemanji Milunoviću pre nekoliko dana je operisano koleno na jednoj klinici u Rimu, a prve prognoze kažu da će oporavak trajati šest meseci, odnosno da će on na teren tek sledeće sezone!

U najboljem slučaju Milunović bi mogao da se oporavi za četiri meseca, ali je pitanje koliko bi mu još vremena trebalo da uđe u trenažni proces, pa mediji iz Belorusije već pišu da je BATE Borisov krenuo u potragu za pojačanjem na poziciji koja im je bila najsigurnija.

On je u prethodnom periodu debitovao kod Slavoljuba Muslina (jedini odigrao sve minute u tri meča) i postigao gol za 27. rođendan protiv Izraela u Novom Sadu, a selektor definitivno neće moći da računa na njega u prvim mečevima kvalifikacja za Svetsko prvenstvo.

Muslin ga je uigravao na poziciji centralnog štopera, u sistemu gde igraju tri štopera, pa će selektor reprezentacije morati da "izmisli" novo rešenje pošto kvalifikacije počinju već u septembru.

Ko će umesto njega, ostaje nam da vidimo, ali treba podsetiti da zbog suspenzije Slavoljub Muslin u prvim mečevima ne može da računa ni na Nemanju Matića i Aleksandra Kolarova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar