Објављен снимак напада у Даласу

На интернету се појавио снимак на коме се види један од нападача како из аутоматске пушке с леђа убија полицајца.

Свијет 08.07.2016 | 20:15
Објављен снимак напада у Даласу
 На снимку се види нападач који се крије иза стубова са пушком у рукама.

"Четири пута га је упуцао у леђа“, рекао је очевидац који је снимио цијели догађај.

Пет полицајаца је убијено, док је шест рањено када је на њих у четвртак увече извршен напад у Даласу, у тренутку када су се у центру града одржавали протести због страдања двојице Афроамериканаца током полицијских интервенција у Минесоти у Луизијиани, саопштила је полиција, јавио је ББЦ.

Снајпериста је циљано пуцао само у бијеле полицајце, бијесан због убијања црнаца, рекао је данас шеф полиције Дејвид Браун.

Нема индикација да је пуцњава у Даласу на било који начин повезана са спољним фактором, објавили су данас амерички званичници.

Мушкарац осумњичен да је снајпером убио пет и ранио шест полицајаца у Даласу, који је касније и сам страдао, идентификован је као 25-годишњи Мајка Џонсон, објавили су амерички медији, а пренео АФП.

УПОЗОРАВАМО ДА ЈЕ ВИДЕО УЗНЕМИРУЈУЋЕГ САДРЖАЈА!!!

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Страшно

08.07.2016 21:44

Многи нацисти су 1945 године збрисали у САД, тамо се притајили али никад нису одустали од својих идеја. Преузимали су Америку мало по мало. Кју клукс клан такодје неће никад одустати од својих идеја. Америка ће проћи кроз грозне проблеме. Намјерно су прошлих година убијали Црнце. Полиција је више него брутална. Као да су ССовци. Не може се убити човјека зато што продаје ЦДове мимо правила. За тај прекршај постоји друга казна, а не смртна. Багра у униформама је жељна крви, то је све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Матриx

09.07.2016 06:39

А то и јесте циљ Обаме и његове администрације! Да уведе Мартиал Лаw и самим тим да остане на позицији!