Objavljen snimak napada u Dalasu

Na internetu se pojavio snimak na kome se vidi jedan od napadača kako iz automatske puške s leđa ubija policajca.

Svijet 08.07.2016 | 20:15
Objavljen snimak napada u Dalasu
 Na snimku se vidi napadač koji se krije iza stubova sa puškom u rukama.

"Četiri puta ga je upucao u leđa“, rekao je očevidac koji je snimio cijeli događaj.

Pet policajaca je ubijeno, dok je šest ranjeno kada je na njih u četvrtak uveče izvršen napad u Dalasu, u trenutku kada su se u centru grada održavali protesti zbog stradanja dvojice Afroamerikanaca tokom policijskih intervencija u Minesoti u Luizijiani, saopštila je policija, javio je BBC.

Snajperista je ciljano pucao samo u bijele policajce, bijesan zbog ubijanja crnaca, rekao je danas šef policije Dejvid Braun.

Nema indikacija da je pucnjava u Dalasu na bilo koji način povezana sa spoljnim faktorom, objavili su danas američki zvaničnici.

Muškarac osumnjičen da je snajperom ubio pet i ranio šest policajaca u Dalasu, koji je kasnije i sam stradao, identifikovan je kao 25-godišnji Majka Džonson, objavili su američki mediji, a preneo AFP.

UPOZORAVAMO DA JE VIDEO UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA!!!

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Strašno

08.07.2016 21:44

Mnogi nacisti su 1945 godine zbrisali u SAD, tamo se pritajili ali nikad nisu odustali od svojih ideja. Preuzimali su Ameriku malo po malo. Kju kluks klan takodje neće nikad odustati od svojih ideja. Amerika će proći kroz grozne probleme. Namjerno su prošlih godina ubijali Crnce. Policija je više nego brutalna. Kao da su SSovci. Ne može se ubiti čovjeka zato što prodaje CDove mimo pravila. Za taj prekršaj postoji druga kazna, a ne smrtna. Bagra u uniformama je željna krvi, to je sve.

ODGOVORITE
Name

Matrix

09.07.2016 06:39

A to i jeste cilj Obame i njegove administracije! Da uvede Martial Law i samim tim da ostane na poziciji!