'Пухалац ће опет бити први човјек Рогатице'

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић данас је у Рогатици рекао да је актуелни начелник Томислав Пухалац заслужио нову кандидатуру и подршку свих чланица Савеза за промјене јер је у протекле непуне четири године показао да се заједничким напором и преданим радом могу постићи добри резултати чак и у тешким околностима рада.

Република Српска 08.07.2016 | 22:50
'Пухалац ће опет бити први човјек Рогатице'
Наглашавајући да је у Рогатицу дошао да пружи пуну подршку намјерама Савеза за промјене да се подржи кандидат СДС-а за начелника ове општине Томислав Пухалац, предсједник Босић је рекао да ће грађани знати препознати рад Пухалца и да ће он поново бити први човјек општине.

„Јавност мора бити упозната о томе да на овој страни има кандидата са одличним резултатима у унапређењу живота свих становника локалне заједнице, а да се са друге стране налазе људи који експлоатишу јавна предузећа и преко ових јавних ресурса и новца покушавају да освоје власт“, рекао је предсједник Босић.

Он је нагласио да народ у Рогатици зна да направи разлику између људи који раде у интересу свих грађана и оних других који раде у свом личном интересу.

Предсједник Босић присуствовао је данас у Рогатици потписивању споразума о подршци кандидатури Томислава Пухалца, који су потписали предсједници општинских одбора странака Савеза за промјене.

Споразум су потписали кандидат за начелника Томислав Пухалац (СДС), Ђоко Раздољац (ПДП-а) и др Слободан Планинчић (НДП-а).

Потписивању споразума присуствовали су и потпредсједник СДС-а Милован Бјелица, потпредсједник ПДП-а Мирослав Брчкало, потпредсједник НДП-а Здравко Крсмановић, као и посланик СДС-а у НС РС Новак Мотика.

Заједнички кандидат за начелника општине Рогатица Савеза за промјене Томислав Пухалац рекао је да је данашњи споразум резултат досадашње успјешне сарадње ове три партије у Рогатици.

„Оно што смо ми радили у протекле три ипо године види се данас на сваком кораку. Рогатица је посљедњих година једно од највећих градилишта у овом дијелу Републике Српске. Споразум је јасан, намјера је искрена, овдје се ради о великој компатибилности политичких програма и намјери да они буду заједнички реализовани“, рекао је Пухалац.

Нагласио је да су и у претходном периоду радили заједно и да постоје започети пројекти и планови за наредни период који ће бити заједно реализовани у наредном мандату након неупитне побједе на изборима.

Потпредсједник ПДП-а Мирослав Брчкало похвалио је досадашњу сарадњу странака које чине Савез за промјене у Рогатици, наводећи да ће у истом правцу наставити да раде у интересу грађана и послије октобра.

БН телевизија

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Милорад

08.07.2016 17:32

Томо Пухалац у Рогатици је урадио више него сви претходни начелници од рата наовамо. Пружимо му шансу да заврши започете пројекте - ТОМО ПУХАЛАЦ ПОНОВО ЗА НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лепи

08.07.2016 17:39

Томо је олицење цовјека домацина. Само напријед ДО ПОБЈЕДЕ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

велибор д.

08.07.2016 18:01

Добар човјек за разлику од опонента, резултат избора се већ зна, побједа СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Из Рогатице

08.07.2016 21:18

Томо Пухалац је једини прави избор за Рогатици. Домаћим, борац, патриота. Томо до коначне побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срецко

08.07.2016 23:07

Пухалац поново наравно! Другог избора и нема! :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

славујка

11.08.2016 17:30

Далеко си најбољи постен цастан вриједан и нада све добар цовјек Томо Пухалац за Нацелника сви смо за тебе

ОДГОВОРИТЕ