ЕУРО - Гризман опрезан: Имамо још једну утакмицу до циља!

Јунак Француске скроман после два гола у полуфиналу: "Била је то победа тима".

Фудбал 09.07.2016 | 12:30
ЕУРО - Гризман опрезан: Имамо још једну утакмицу до циља!
Финале Европског првенства 2016. играће Француска и Португал, а највеће заслуге за то што ће се домаћа селекција борити за трофеј припадају Антоану Гризману.

Нападач "триколора" и Атлетико Мадрида са два гола је елиминисао Немачку у полуфиналу (2:0).

"Била је то победа тима. Заслуге припадају целој групи", скроман је био после утакмице тренутно водећи стрелац турнира са шест голова у исто толико утакмица.

"Презадовољан сам! Знали смо да ће бити тешко и зато смо играли чврсто у добрнаи. Наш голман је био сјајан", додао је Гризман.

Први погодак 25-годишњи нападач дао је из пенала, а други после кратко одбијене лопте немачког голмана Мануела Нојера на центаршут Пола Погбе са леве стране.

"Промашио сам пенал у финалу Лиге шампиона (у поразу Атлетика од Реал Мадрида) и заиста ми је било битно да овај пут погодим. Много сам желео да шутирам и драго ми је да сам то учинио прецизно. Што се тиче другог гола, испратио сам акцију у нади да ће голман погрешити. Био сам одушевљен када ми је лопта пала право на ногу", присетио се Француз.

Финале ће се играти 10. јула у Паризу, а ривал домаћој селекцији биће Португал.

"Остала нам је још једна утакмица до циља, до остварења сна. Пресрећни смо због могућности да се боримо за трофеј. Одмах ћемо почети да се спремамо за ту утакмицу. Шансе су 50:50 одсто. Не смемо да полетимо, морамо да останемо опрезни, јер неће бити лако", упозорио је Гризман.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар