Нова шанса за опоравак Божовића

Млади спортиста из Источног Сарајева Милош Божовић, који се већ непуне двије године налази у изузетно тешком здравственом стању након повреде на фудбалској утакмици, данас је пребачен из свог стана у Клиничку болницу “Дубраве” у Загребу гдје ће наставити лијечење.

Република Српска 06.07.2016 | 17:50
Нова шанса за опоравак Божовића
Већ 22 мјесеца Милош Божовић води битку живота. Иако се мислило да ће спас за младог спортисту бити лијечење на клиници “Шмидер” у Њемачкој, боравак на тој клиници није дао жељене резултате.

Ипак, по повратку у БиХ примјећени су неочекивани знакови благог опоравка, а створила се и нова шанса за изљечење - у загребачкој болници “Дубраве” и уз помоћ доктора Дарка Чудија.

“Он нам је дао неку наду. У ова два-три дана радиће се налази и на основу њих ћемо више знати. Научили смо да се боримо, јесте тешко, али уз Божију помоћ надамо се да ћемо напредовати даље. У сваком случају, захвалио бих се народу широм Републике Српске, БиХ и региона на подршци коју нам дају свих ових мјесеци”, каже Милошев отац Александар Божовић.

За претраге и лијечење у Загребу потребно је око 20 хиљада евра. Неопходна финансијска средства прикупљаће се кроз хуманитарне акције Црвеног крста Источна Илиџа.

“Молим народ који је и до сада учествовао у овој акцији Црвеног крста да је и даље подржи и надамо се уз Божију помоћ да ћемо и ово завршити успјешно и да ће се Милош вратити на ноге”, поручио је секретар Црвеног крста Источна Илиџа Ранко Скакавац.

Свој допринос грађани могу дати уплатом на број жиро-рачуна, а новац се може донирати и у просторијама Црвеног крста Источна Илиџа. У наредним данима Црвени крст, у сарадњи са невладиним организацијама, реализоваће и хуманитарне акције како би се што прије прикупио потребан новац за Милошево лијечење у Загребу.

Број жиро-рачуна: 5620128115769232 – НЛБ Банка, Бањалука

Погледајте прилог из Дневника 1 БН телевизије



БН телевизија

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тијана

07.07.2016 04:55

Милоше нек је драги Бог са тобом да нам брзо оздравиш.....Требиње је уз тебе......а твом оцу дуго година нашем суградјанину снагу вјеру....издрзи Бозо..

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

07.07.2016 16:00

Боза брате нас издрзи да имас снаге....а ми твоји Требињци се богу молимо да Милос оздрави......Бозе помози....Милосу и дај снагу његивој породици....Леотар-Требиње и цијела Херцеговина је уз насег дугогодисњег голмана......Милосе....драги издрзи

ОДГОВОРИТЕ