Nova šansa za oporavak Božovića

Mladi sportista iz Istočnog Sarajeva Miloš Božović, koji se već nepune dvije godine nalazi u izuzetno teškom zdravstvenom stanju nakon povrede na fudbalskoj utakmici, danas je prebačen iz svog stana u Kliničku bolnicu “Dubrave” u Zagrebu gdje će nastaviti liječenje.

Republika Srpska 06.07.2016 | 17:50
Nova šansa za oporavak Božovića
Već 22 mjeseca Miloš Božović vodi bitku života. Iako se mislilo da će spas za mladog sportistu biti liječenje na klinici “Šmider” u Njemačkoj, boravak na toj klinici nije dao željene rezultate.

Ipak, po povratku u BiH primjećeni su neočekivani znakovi blagog oporavka, a stvorila se i nova šansa za izlječenje - u zagrebačkoj bolnici “Dubrave” i uz pomoć doktora Darka Čudija.

“On nam je dao neku nadu. U ova dva-tri dana radiće se nalazi i na osnovu njih ćemo više znati. Naučili smo da se borimo, jeste teško, ali uz Božiju pomoć nadamo se da ćemo napredovati dalje. U svakom slučaju, zahvalio bih se narodu širom Republike Srpske, BiH i regiona na podršci koju nam daju svih ovih mjeseci”, kaže Milošev otac Aleksandar Božović.

Za pretrage i liječenje u Zagrebu potrebno je oko 20 hiljada evra. Neophodna finansijska sredstva prikupljaće se kroz humanitarne akcije Crvenog krsta Istočna Ilidža.

“Molim narod koji je i do sada učestvovao u ovoj akciji Crvenog krsta da je i dalje podrži i nadamo se uz Božiju pomoć da ćemo i ovo završiti uspješno i da će se Miloš vratiti na noge”, poručio je sekretar Crvenog krsta Istočna Ilidža Ranko Skakavac.

Svoj doprinos građani mogu dati uplatom na broj žiro-računa, a novac se može donirati i u prostorijama Crvenog krsta Istočna Ilidža. U narednim danima Crveni krst, u saradnji sa nevladinim organizacijama, realizovaće i humanitarne akcije kako bi se što prije prikupio potreban novac za Miloševo liječenje u Zagrebu.

Broj žiro-računa: 5620128115769232 – NLB Banka, Banjaluka

Pogledajte prilog iz Dnevnika 1 BN televizije



BN televizija

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tijana

07.07.2016 04:55

Miloše nek je dragi Bog sa tobom da nam brzo ozdraviš.....Trebinje je uz tebe......a tvom ocu dugo godina našem sugradjaninu snagu vjeru....izdrzi Bozo..

ODGOVORITE
Name

maja

07.07.2016 16:00

Boza brate nas izdrzi da imas snage....a mi tvoji Trebinjci se bogu molimo da Milos ozdravi......Boze pomozi....Milosu i daj snagu njegivoj porodici....Leotar-Trebinje i cijela Hercegovina je uz naseg dugogodisnjeg golmana......Milose....dragi izdrzi

ODGOVORITE