Велики хендикеп за Италију пред Нијемце

Замењен у осмини финала са Шпанијом, недовољно опорављен за четвртфинале са Немачком.

Фудбал 29.06.2016 | 18:00
Велики хендикеп за Италију пред Нијемце
Италијански фудбалски репрезентативац Данијеле де Роси, према информацијама до којих су дошли италијански новинари, пропустиће због повреде утакмицу против Немачке, у четвртфиналу Европског првенства у Француској!

Постоји увек, наравно, могућност да "азури" бацају "патку" ривалима, међутим селектор ове репрезентације Антонио Конте, одмах после победе над Шпанијом од 2:0 у осмини финала, изјавио је да је плаћена скупа цена и да се повреде само нижу.



Како су данас пренели италијански медији, Де Роси је пропустио јучерашњи тренинг и готово сигурно ће пропустити такмицу с Немачком, која се игра у суботу од 21 час у Бордоу.

Де Роси се повредио у понедељак у 54. минуту утакмице са Шпанијом у осмини финала, када је добио снажан ударац у кук. Њега је на терену заменио Тијаго Мота, који је добио други жути картон, па ни он неће играти против Немачке.

Де Росија ће у тиму заменити Стефано Стураро.

Лекар италијанске репрезентације Данијеле Кастелачи ће вечерас саопштити каква је ситуација са Де Росијем, пренео је сајт Фудбал Италија.

Извор: Бета
Фото: Цлаудио Вилла/Гуливер/Геттy Имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вива Италиа

29.06.2016 16:07

Да ли ће италиани успјети да побиједе Њемачку као у финалу СП 1982? Мислим да су Њемци сда јачи него те давне осамдесет друге

ОДГОВОРИТЕ