Veliki hendikep za Italiju pred Nijemce

Zamenjen u osmini finala sa Španijom, nedovoljno oporavljen za četvrtfinale sa Nemačkom.

Fudbal 29.06.2016 | 18:00
Veliki hendikep za Italiju pred Nijemce
Italijanski fudbalski reprezentativac Danijele de Rosi, prema informacijama do kojih su došli italijanski novinari, propustiće zbog povrede utakmicu protiv Nemačke, u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Francuskoj!

Postoji uvek, naravno, mogućnost da "azuri" bacaju "patku" rivalima, međutim selektor ove reprezentacije Antonio Konte, odmah posle pobede nad Španijom od 2:0 u osmini finala, izjavio je da je plaćena skupa cena i da se povrede samo nižu.



Kako su danas preneli italijanski mediji, De Rosi je propustio jučerašnji trening i gotovo sigurno će propustiti takmicu s Nemačkom, koja se igra u subotu od 21 čas u Bordou.

De Rosi se povredio u ponedeljak u 54. minutu utakmice sa Španijom u osmini finala, kada je dobio snažan udarac u kuk. Njega je na terenu zamenio Tijago Mota, koji je dobio drugi žuti karton, pa ni on neće igrati protiv Nemačke.

De Rosija će u timu zameniti Stefano Sturaro.

Lekar italijanske reprezentacije Danijele Kastelači će večeras saopštiti kakva je situacija sa De Rosijem, preneo je sajt Fudbal Italija.

Izvor: Beta
Foto: Claudio Villa/Guliver/Getty Images

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Viva Italia

29.06.2016 16:07

Da li će italiani uspjeti da pobijede Njemačku kao u finalu SP 1982? Mislim da su Njemci sda jači nego te davne osamdeset druge

ODGOVORITE