Болитијери: Новак можда нема највише Грен слемова, али...

Чувени тениски тренер Ник Болитијери сматра да ће Енди Мари бити претња Новаку Ђоковићу на Вимблдону, највише због Ивана Ландла.

Тенис 29.06.2016 | 08:37
Болитијери: Новак можда нема највише Грен слемова, али...
Он је истакао још једном да Ђоковић можда није рекордер по броју освојених Грен слемова, али да никада током свог живота није видео таквог играча који нема слабости.

„Игра се променила. Највећи фаворити морају да буду веома опрезни. Морају да играју свој најбољи тенис од самог старта. Дубина у мушком и женском тенису данас је невероватна. Не волим да превиђам, али могу да кажем да ће Ђоковић бити ту у последњих неколико дана турнира. Због чега тако мислим? Гледам тенис већ 60 година и до Новака Ђоковић никада нисам видео играча који нема слабости. Да, он није освојио највише Грен слемова, али Новак Ђоковић ради све. То је невероватно“, каже Болитијери и ипак додаје да ће Енди Мари бити велика претња српском тенисеру.

„Али, господин Лендл се вратио раду са Маријем. Чуо сам много коментара о њиховој сарадњи и због чега је успевала. Ја мислим да постоји и фактор страха јер Лендл не прихвата било какве глупости. Верујем да Мари поштује Лендла, а то много значи.“

Извор: Б92
Фото: Геттy имаге

Коментари / 0

Оставите коментар