Bolitijeri: Novak možda nema najviše Gren slemova, ali...

Čuveni teniski trener Nik Bolitijeri smatra da će Endi Mari biti pretnja Novaku Đokoviću na Vimbldonu, najviše zbog Ivana Landla.

Tenis 29.06.2016 | 08:37
Bolitijeri: Novak možda nema najviše Gren slemova, ali...
On je istakao još jednom da Đoković možda nije rekorder po broju osvojenih Gren slemova, ali da nikada tokom svog života nije video takvog igrača koji nema slabosti.

„Igra se promenila. Najveći favoriti moraju da budu veoma oprezni. Moraju da igraju svoj najbolji tenis od samog starta. Dubina u muškom i ženskom tenisu danas je neverovatna. Ne volim da previđam, ali mogu da kažem da će Đoković biti tu u poslednjih nekoliko dana turnira. Zbog čega tako mislim? Gledam tenis već 60 godina i do Novaka Đoković nikada nisam video igrača koji nema slabosti. Da, on nije osvojio najviše Gren slemova, ali Novak Đoković radi sve. To je neverovatno“, kaže Bolitijeri i ipak dodaje da će Endi Mari biti velika pretnja srpskom teniseru.

„Ali, gospodin Lendl se vratio radu sa Marijem. Čuo sam mnogo komentara o njihovoj saradnji i zbog čega je uspevala. Ja mislim da postoji i faktor straha jer Lendl ne prihvata bilo kakve gluposti. Verujem da Mari poštuje Lendla, a to mnogo znači.“

Izvor: B92
Foto: Getty image

Komentari / 0

Ostavite komentar