Нема прегласавања у Предсједништву БиХ

Говорећи за БН телевизију о данашњој сједници, српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић је рекао да није донесена одлука да се гласа о одлуци о Споразуму о стабилизацији и придруживању. Иванић сматра да за сада нема услова за доношење такве одлуке.

Босна и Херцеговина 27.06.2016 | 21:41
Нема прегласавања у Предсједништву БиХ
“Ми јесмо данас на дневном реду имали информацију, али одлука о прихватању није била и ми се нисмо изјашњавали о тој информацији зато што нема консензуса. Да смо се изјашњавали, ја бих био против. Друга два члана би била за и било би прегласавање", рекао је Иванић, истичући да без консензуса нема мјеста доношењу било какве одлуке. 

Иванић је додао да ће ова тачка поново доћи на дневни ред, када се за то стекну услови. Међутим, према ријечима Иванића, то не треба скоро очекивати.

"Како мени тренутно изгледа, мислим да услова неће убрзо бити”, рекао је Иванић.

То значи да су преговори на "стенд бају". 

"Ја мислим да одговорност за то носе они који су створили амбијент који се десио поводом пописа и увјерен сам, политички говорим, не говорим сад о садржају самог извјештаја, нема шансе да се ту нешто деси док се не направи неки компромис, ако уопште постоји жеља", рекао је Иванић.

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

мики

27.06.2016 19:57

Сада када крену блокаде јер напримјер Хрватска неце да гради мосту Градиски, јер дјеца из РС неце имати босански језик, и тако до бескраја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема везе

27.06.2016 22:06

Хрватску премостимо за један дан.;)

Name

буцо сир

27.06.2016 20:00

Добро јутро мајсторе, хајмо сада мало о економији. Тја ту сте професионалац?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФЦУК ЕУ!

27.06.2016 20:35

Иваницу, теби јос нико није рекао! МИ НЕЦЕМО У ЕУ! Пуно је стоватеља Степинца тамо... РЕФЕРЕНДУМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.06.2016 20:57

Иди бре бегај. Иваничу ради све да обични народ опет не испашта све тј. гурај питај моли све у правцу помирења и ЕУ. Народу је доста ДОДИКОВАЊА народ је скоро гладан.

Name

ФЦУК ЕУ

27.06.2016 21:13

@Пе Појма ти немас! Нисам снсд-ОВЦА, али Ватиканска творевина није за нас православце! То це да буде нас посљедни ексер у ковцегу! ЕУ- педери, лезбеке, Ватикан, устасе, Степинац...итд.! Ако је теби то добро, сели се тамо, Њемци те цекају оберуцке! Види само ста се десило са Хр. ПРОДАНА буразеру до задњег динара! Радије гладан на својој земљи него сит медју тим убицама! П.С. Оцигледно да си заборавио ко нас је бомбардовао осиромасеним уранијумом!? И ти би тамо?

Name

ре ФцУК ЕУ

28.06.2016 03:42

По теби ни Грцка, Бугарска, Румунија и јос неке православне земље неби требале бити у ЕУ, јер је то Степинац узрок? Друга ствар, за коју то Русију ви навијате, ону Царску (која је побила милионе својих градјана), ону Комунистицку (која је исто то урадила) или ову нову поцев од Горбацова, па до Путина, гдје све бивсе дрзава СССР-а тразе одвајање од Русије. И на крају, ако вец се кацис за Степинца (а мрзим га и ја и тај цовјек нема везе са ЕУ), како објасњавас да Драза Михаиловиц није доцекао ослободиоце Београда из СССР-а, вец је пуцао на њих? А рехабилитован је. Сто се тице педера и педофила, постоје многе афере и у Православној цркви, и то је једна велика посаст која не бира религије. Слазем се за устасе. Ал ти треба реци да је највеци броје неофасистицких организација у Русији. Ураниј? Свака граната нацињена од специјалних целика садрзи ураниј, па и минобацацка. А сви су их испаљивали. Њемацка? Сигуран сам да најмање један из твоје породице ради тамо и да ти понекад посаље који динар. Путин? Па ето видис да се мири са Ердоганом. Мислис да осјеца пријатељство за нас? Све су то интереси мој брале. И на крају лицно питање. Возис ли Ладу или ВW Голф? И то дизел који троси цеп горива.

Name

@ре ФцУК ЕУ

28.06.2016 08:37

П.С. Ладу Ниву, петоро врата! Јбг., морају се пцеле развести којекуде. ;-)

Name

ре ФцУК ЕУ

28.06.2016 09:13

Глуп си и наиван буразеру до бола! Плитак као Врбас послије сусе! Мој нико нема вани, обрадјујемо своју земљу и хранимо друге ако се има виска! А то сто су Бугари, Грци и ко вец усли у ЕУ, покајали су се првог дана! Увели су их у ЕУ екуменисти и издајници као ПАТАК у Србији и ДЕЗЕРТЕРИ као Милорад! ПЛАЦЕНИЦИ, укратко! Процитај несто друго у зивоту осим Информера! Немој да будес као коњ са узгијама...

Name

Непознат

27.06.2016 21:31

Треба ко кога до краја и тоје то....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

28.06.2016 04:28

100 посто

Name

Wиен Беч

27.06.2016 22:43

За ФЦУК ЕУ,Па мајке ти шта су Румуни,Бугари и Грци ако нису православци.Имаш врло скучен простор у глави,скучено ограничен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФЦУК ЕУ

28.06.2016 09:12

Српски ФПÖ, одби и купи си орла једног, бетоског да га на капију намонтирас! Сви ти које набрајас хоце ван из ЕУ, одавно! Ниста им добро није донијела осим мизерије им педерлука...

Name

истина

27.06.2016 23:00

Увјек сам имао осјецај да се једног дана вратим у своју дрзаву.Али кад ово све пратим ста се десава,како свако гледа свој интерес а дрзаву и народ стављају на страну.Све ми се то ГАДИ и пљујем на то све.Који сте ви политицари го.на велика.Изгледа родни крај никад висе неце ме видјети. Треба да се стидите.А народ колико ми је зао њих толико и није зато сто гласају за те смрадове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дамир

28.06.2016 00:30

Испаде да је Иваниц елегантно прешао Милета. Бакир их је све заједно прешао. Како ствари стоје попис ће бити објављен. То је исто тако један од услова за ЕУ. Рс ће објавити неки свој резултат. ЕУ ће признати попис којег објави агенција на нивоу Бих. У таквој ситуацији Рс ће бити етикетирана да блокира пут ка ЕУ. Реално и федерацији одговара боља заштита домаће производње у том споразуму којег нису одбили само нису гласали. Споразум се поправља.. Избија се разлог који је рс навела за одбијање споразума.. Попис је увелико у статистици ЕУ, Иваниц се извлачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леко

28.06.2016 01:19

И даље нецес да казес који крив отворено за насталу ситуацију у вези пописа,ко је донио закон о статистицкој агенцији а на крају крајева ако је донесена одлука Јукица незаконита реци те нам о цему се ради па да поднесемо тузбе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

28.06.2016 03:31

Мозе ли се негдје доци до информације ста стоји у том споразуму, да и ми са дна знамо ста то једни хоце, а други неце? Хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дамир

28.06.2016 10:50

Можда пише у реформских агенди :)). Само гдје агенду наћи.