Шушка се шушка: Батон прелази у Вилијамсов табор?!

„Батон је имао понуду од нас и прошле године, али сада је ситуација другачија и за нас, али и за њега“, каже Клер Вилијамс, заменица шефа екипе Вилијамса.

Остали спортови 24.06.2016 | 09:45
Шушка се шушка: Батон прелази у Вилијамсов табор?!
Прелазни рок, шта је то у Формули 1? У најбржем циркусу никада не престају приче о трасферима, па је то и сада случај. Јавно се шушка да би Џејсон Батон идуће године могао да напусти Мекларен и обуче Вилијамсов конбинезон. Такву могућност је открилаКлер Вилијамс, заменица шефа екипе која не таји да је Батон био велика жеља њиховог тима и прошле сезоне.

"Преговарамо са доста возача, Џенсон је имао понуду и прошле године, али је одлучио да остане у Мекларену. Сада је ситуација мало другачија, и за нас и за њега", каже Клер Вилијамси открива детаље који упућују да у екипи Вилијамса имају нешто против Валтерија Ботаса иФилипеа Масе. Наиме, готово да је јавна тајна да екипа није нарочито задовољна садашњим возачима, и да намеравају да их замене свежијим и борбенијим снагама.

"Нико то није рекао. И они спадају међу возаче са којима преговорамо и о томе нећемо да полемишемо. Можда и они добију друге понуде, можда им буде више одговарало да оду. Морамо да порадимо на тим разговорима и све ће бити решено“, јасна је Вилијамсова у изјавама за медије.

Ипак, из изјаве Вилијамсове није тешко закључити да су обојица садашњих возача на танком леду када је наставак сарадње у питању. Због чега би се онда користила изразима у којима „прогнозира“ да ће и они можда добити боље понуде у будућности...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар