Šuška se šuška: Baton prelazi u Vilijamsov tabor?!

„Baton je imao ponudu od nas i prošle godine, ali sada je situacija drugačija i za nas, ali i za njega“, kaže Kler Vilijams, zamenica šefa ekipe Vilijamsa.

Ostali sportovi 24.06.2016 | 09:45
Šuška se šuška: Baton prelazi u Vilijamsov tabor?!
Prelazni rok, šta je to u Formuli 1? U najbržem cirkusu nikada ne prestaju priče o trasferima, pa je to i sada slučaj. Javno se šuška da bi Džejson Baton iduće godine mogao da napusti Meklaren i obuče Vilijamsov konbinezon. Takvu mogućnost je otkrilaKler Vilijams, zamenica šefa ekipe koja ne taji da je Baton bio velika želja njihovog tima i prošle sezone.

"Pregovaramo sa dosta vozača, Dženson je imao ponudu i prošle godine, ali je odlučio da ostane u Meklarenu. Sada je situacija malo drugačija, i za nas i za njega", kaže Kler Vilijamsi otkriva detalje koji upućuju da u ekipi Vilijamsa imaju nešto protiv Valterija Botasa iFilipea Mase. Naime, gotovo da je javna tajna da ekipa nije naročito zadovoljna sadašnjim vozačima, i da nameravaju da ih zamene svežijim i borbenijim snagama.

"Niko to nije rekao. I oni spadaju među vozače sa kojima pregovoramo i o tome nećemo da polemišemo. Možda i oni dobiju druge ponude, možda im bude više odgovaralo da odu. Moramo da poradimo na tim razgovorima i sve će biti rešeno“, jasna je Vilijamsova u izjavama za medije.

Ipak, iz izjave Vilijamsove nije teško zaključiti da su obojica sadašnjih vozača na tankom ledu kada je nastavak saradnje u pitanju. Zbog čega bi se onda koristila izrazima u kojima „prognozira“ da će i oni možda dobiti bolje ponude u budućnosti...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar