Марија Килибарда рекла судбоносно “да”!

Лепа водитељка Прве данас се у Саборној цркви у Београду заклела на вечну љубав кошаркашу Владимиру Радмановићу, пишу београдски медији.

Србија 19.06.2016 | 18:09
Марија Килибарда рекла судбоносно “да”!
После црквеног венчања, које је уприличено у Саборној цркви у Београду, младенци ће са званицама славље наставити на кошаркашевом салашу у Старим Бановцима, уз трубаче.

Како “Пулсонлине” преноси, Марија је крила од својих пријатеља да се удаје све до последњег тренутка. Главни разлог за то била је жеља њеног супруга Владимира Радмановића, да му присутво медија никако не би одговарало.

Шармантна водитељка решила је да испоштује његову жељу, па је своје пријатеље о дану венчања обавестила у последњем тренутку, како неко од њих не би јавио новинарима.

А овако се припремала за најлепши дан у животу...



Лепа водитељка синоћ је организовала девојачко вече где се у једном београдском клубу проводила са својим пријатељицама, а неколико дана пре тога посетила је и козметички салон како би се дотерала.



(Свет.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

***

19.06.2016 16:29

Марија упозорава Владимира: у кревету ти нема мира...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маргарета

19.06.2016 17:34

У кревету ти нема мира? Па ста је ту спектакуларно? То је све нормалмо. сто реце Мута…У цему је проблем? То је све нормално.

Name

којо

19.06.2016 17:27

Ова дијевојка је небитна скроз !!!

ОДГОВОРИТЕ