Marija Kilibarda rekla sudbonosno “da”!

Lepa voditeljka Prve danas se u Sabornoj crkvi u Beogradu zaklela na večnu ljubav košarkašu Vladimiru Radmanoviću, pišu beogradski mediji.

Srbija 19.06.2016 | 18:09
Marija Kilibarda rekla sudbonosno “da”!
Posle crkvenog venčanja, koje je upriličeno u Sabornoj crkvi u Beogradu, mladenci će sa zvanicama slavlje nastaviti na košarkaševom salašu u Starim Banovcima, uz trubače.

Kako “Pulsonline” prenosi, Marija je krila od svojih prijatelja da se udaje sve do poslednjeg trenutka. Glavni razlog za to bila je želja njenog supruga Vladimira Radmanovića, da mu prisutvo medija nikako ne bi odgovaralo.

Šarmantna voditeljka rešila je da ispoštuje njegovu želju, pa je svoje prijatelje o danu venčanja obavestila u poslednjem trenutku, kako neko od njih ne bi javio novinarima.

A ovako se pripremala za najlepši dan u životu...



Lepa voditeljka sinoć je organizovala devojačko veče gde se u jednom beogradskom klubu provodila sa svojim prijateljicama, a nekoliko dana pre toga posetila je i kozmetički salon kako bi se doterala.



(Svet.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

***

19.06.2016 16:29

Marija upozorava Vladimira: u krevetu ti nema mira...

ODGOVORITE
Name

Margareta

19.06.2016 17:34

U krevetu ti nema mira? Pa sta je tu spektakularno? To je sve normalmo. sto rece Muta…U cemu je problem? To je sve normalno.

Name

kojo

19.06.2016 17:27

Ova dijevojka je nebitna skroz !!!

ODGOVORITE