Свјетска лига - Грбић: Велика жеља је битнија од резултата!

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић рекао је да је задовољан победом, али, пре свега, игром својих играча у јучерашњем мечу против Бугарске.

Остали спортови 19.06.2016 | 10:45
Свјетска лига - Грбић: Велика жеља је битнија од резултата!
Српска екипа победила је Бугарску са 3:0 (28:26, 27:25, 25:18) у другом колу Групе Ц првог викенда прве дивизије Светске лиге.

Изабраници Николе Грбића су тако остварили другу победу првог викедна Светске лиге у Калинињиграду, након тријумфа над Русијом.

"Од самог старта момци су играли за сваку лопту, била је борба за сваку лопту, жеља је била велика, концентрација је била велика... Због тога сам много више задовољан него самим резултатом. Наравно да нам резултат прија и да је одличан, међутим, кад играмо овако... Крајњи резултат и ако не дође, мислим да би боље од овога било јако тешко", рекао је Грбић.

Одбојкаше Србије у недељу од 16.40 очекује дуел против Пољске.

"Као и после утакмице у петак, и сада морамо бити памети, морамо бити зрели и покушати да још једном кренемо од нуле и прикажемо игру као у последња два дана", навео је Грбић.

Одбојкаш Србије Александар Атанасијевић навео је да није мала ствар у два дана победити две јаке репрезентације.

"Ниједна репрезентација није у идеалној форми и у овом тренутку пресудјује жеља, коју ми имамо. Ако тако будемо играли и против Пољака, направићемо велики корак ка фајнал-сиксу", навео је Атанасијевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар