Субић: Због Томића одлазим из Партизана!

Александар Субић напушта Партизан!

Фудбал 20.06.2016 | 21:00
Субић: Због Томића одлазим из Партизана!
Александар Субић, бивши капитен Фк Борац, жели напустити Партизан. Разлог је што доласком Ивана Томића не добија минутажу.

"Жеља ми је да одем из Партизана јер сигурно нећу играти док је тренер Иван Томић. Промијенио је цијели тим, мене је склонио, а велики број играча је још зимус добио исписницу", рекао је Субић за "Глас Српске".

Субић каже да нема никакав проблем у односу са Томићем, али да није добио објашњење зашто не игра.

"Није ми навео ниједан добар разлог, јер сам до његовог доласка био стандардан, а професионално извршавам све своје обавезе. Сваки тренинг радим максимално, показујем велику жељу и залагање, али је то узалудно. Нисмо имали никакву свађу, гајимо добар однос, али је испао некоректан према мени", рекао је Субић, који  има још три године уговора са "парним ваљком" , и због тога постоји неколико опција о наставку каријере.

"Сигурно је само да одлазим, а да ли ће то бити раскид уговора или позајмица, још увијек не знам. Морам да сједнем и договорим се са клупским челницима, али нигдје не журим јер је прелазни рок тек почео и траје до краја августа. Имам неколико понуда из региона и иностранства, али све је на дугом штапу и не желим нешто детаљније да причам о томе",  рекао је Субић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар