Subić: Zbog Tomića odlazim iz Partizana!

Aleksandar Subić napušta Partizan!

Fudbal 20.06.2016 | 21:00
Subić: Zbog Tomića odlazim iz Partizana!
Aleksandar Subić, bivši kapiten Fk Borac, želi napustiti Partizan. Razlog je što dolaskom Ivana Tomića ne dobija minutažu.

"Želja mi je da odem iz Partizana jer sigurno neću igrati dok je trener Ivan Tomić. Promijenio je cijeli tim, mene je sklonio, a veliki broj igrača je još zimus dobio ispisnicu", rekao je Subić za "Glas Srpske".

Subić kaže da nema nikakav problem u odnosu sa Tomićem, ali da nije dobio objašnjenje zašto ne igra.

"Nije mi naveo nijedan dobar razlog, jer sam do njegovog dolaska bio standardan, a profesionalno izvršavam sve svoje obaveze. Svaki trening radim maksimalno, pokazujem veliku želju i zalaganje, ali je to uzaludno. Nismo imali nikakvu svađu, gajimo dobar odnos, ali je ispao nekorektan prema meni", rekao je Subić, koji  ima još tri godine ugovora sa "parnim valjkom" , i zbog toga postoji nekoliko opcija o nastavku karijere.

"Sigurno je samo da odlazim, a da li će to biti raskid ugovora ili pozajmica, još uvijek ne znam. Moram da sjednem i dogovorim se sa klupskim čelnicima, ali nigdje ne žurim jer je prelazni rok tek počeo i traje do kraja avgusta. Imam nekoliko ponuda iz regiona i inostranstva, ali sve je na dugom štapu i ne želim nešto detaljnije da pričam o tome",  rekao je Subić.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar