103 закрпе на 600 метара локалног пута

На најпрометнијем локалном друму у лозничком крају, који је најкраћа веза Лознице са највећим делом Горњег Јадра, али и веза са шабачком и ваљевском магистралом, кроз село Руњане, установили смо 103 окрпљене рупе на око 600 метара трасе саобраћајнице.

Србија 17.06.2016 | 11:28
103 закрпе на 600 метара локалног пута
Није тешко да се претпостави како је било до пре неколико дана, док "ударне рупе" нису попуњене асфалтом по ко зна који пут. Мештани су небројено пута указивали на овај проблем, наводећи да је "цена крпљења одавно превазишла износ потребан за пресвлачење новог слоја асфалта", али од свега тога није било ништа.

Овај пут је подносио велики терет због радова на шабачкој магистрали, а у последње време због радова на саобраћајници Лозница-Ваљево.

Распитивали смо се код надлежних у граду када ће доћи, коначно, на ред и овај пут, али нико није могао поуздано да каже, осим наговештаја да би, "можда радови могли да буду финансирани из локалне касе".

Мештани се буне и на своје "кметове" из сеоске власти што нису упорнији и истрајнији код "градских отаца", као кад узимају новац за класична свечарења, где осим трошка нема друге вајде...

БН телевизија (В.М.)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

драган.

17.06.2016 14:51

Не плачите:нисте једини ГДЕ се цестишћа крпају'погледајте мало хрвате и словениа.исти враг НЕМА новаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баки

22.06.2016 05:23

Теско се том народу са Видојем и његовом дегенерицном клапом неандерталаца који све сто знају да направе је једном рецју несагледива стета.

ОДГОВОРИТЕ