103 zakrpe na 600 metara lokalnog puta

Na najprometnijem lokalnom drumu u lozničkom kraju, koji je najkraća veza Loznice sa najvećim delom Gornjeg Jadra, ali i veza sa šabačkom i valjevskom magistralom, kroz selo Runjane, ustanovili smo 103 okrpljene rupe na oko 600 metara trase saobraćajnice.

Srbija 17.06.2016 | 11:28
103 zakrpe na 600 metara lokalnog puta
Nije teško da se pretpostavi kako je bilo do pre nekoliko dana, dok "udarne rupe" nisu popunjene asfaltom po ko zna koji put. Meštani su nebrojeno puta ukazivali na ovaj problem, navodeći da je "cena krpljenja odavno prevazišla iznos potreban za presvlačenje novog sloja asfalta", ali od svega toga nije bilo ništa.

Ovaj put je podnosio veliki teret zbog radova na šabačkoj magistrali, a u poslednje vreme zbog radova na saobraćajnici Loznica-Valjevo.

Raspitivali smo se kod nadležnih u gradu kada će doći, konačno, na red i ovaj put, ali niko nije mogao pouzdano da kaže, osim nagoveštaja da bi, "možda radovi mogli da budu finansirani iz lokalne kase".

Meštani se bune i na svoje "kmetove" iz seoske vlasti što nisu uporniji i istrajniji kod "gradskih otaca", kao kad uzimaju novac za klasična svečarenja, gde osim troška nema druge vajde...

BN televizija (V.M.)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

dragan.

17.06.2016 14:51

Ne plačite:niste jedini GDE se cestišća krpaju'pogledajte malo hrvate i slovenia.isti vrag NEMA novaca.

ODGOVORITE
Name

Baki

22.06.2016 05:23

Tesko se tom narodu sa Vidojem i njegovom degenericnom klapom neandertalaca koji sve sto znaju da naprave je jednom recju nesaglediva steta.

ODGOVORITE