Познати глумац Манда преминуо због кредита у "швајцарцима"!?

Манда се јуче цео дан лоше осећао и жалио на мучнину, чак је и повраћао. Мислио је да му је лоше због врућине, па се надао да је то само краткотрајна пролазна фаза и да ће издржати док не дође кући.

Србија 16.06.2016 | 22:55
Познати глумац Манда преминуо због кредита у "швајцарцима"!?
Један од најбољих српских глумаца Милорад Мандић Манда преминуо је на сцени Установе културе Вук Караџић у Београду током извођења монолога Капетана Куке. Нагло му је позлило током претпремијере дечје представе Петар Пан. Пао је испред свог сина, који такође игра у представи.

 "Манда се јуче цео дан лоше осећао и жалио на мучнину, чак је и повраћао. Мислио је да му је лоше због врућине, па се надао да је то само краткотрајна пролазна фаза и да ће издржати док не дође кући" рекао је за један портал извор из позоришта.

"На почетку представе све је било у реду, нико није ни слутио шта ће се десити. Међутим, одједном је пао, а Милан Караџић и Драган Бјелогрлић су му одмах притрчали у помоћ. И остале колеге су биле уз њега. дозивали су га, благо шамарали, поливали водом. Притрчала је  и Слобода Мићаловић, која је са ћерком била у публици. У публици је било лекара, па су и они прискочили у помоћ. У року од неколико минута дошла је и хитна помоћ, а убрзо је стигла и Мандина супруга Анастасија, која је била веома потресена. Публика је била убеђена да је све то део представе, па се није ни узнемирила, али кад је спуштена завеса, било им је јасно да се нешто дешава. Они су замољени да напусте салу", прича извор.


Према писању медија, Манда је неколико сати био у бесвесном стању, а срушио се на свог сина, који је такође играо у представи.

"Сумња се да је у питању срце. Манда се у последње време много нервирао. Доста је радио, снимао, трчао је на све стране.  Размишљао је о реновирању Позоришта Бошко Буха, имао стамбени кредит у швајцарцима. Мука га је стигла", завршава изјаву извор из позоришта, чији се идентитет не открива из разумљивих разлога.

Извор: Курир/Информер

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

16.06.2016 10:45

ИНСТИТУЦИЈЕ СУ СТАБИЛНЕ, АЛ, НАРОД СЕ КЛИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

суки7

16.06.2016 22:47

Манда Маринко Драган Бата -Црни Груја Флојд Валтер Миласин живе нека им је вјецна слава . Њихова улога траје у насим срцима <3

ОДГОВОРИТЕ