Poznati glumac Manda preminuo zbog kredita u "švajcarcima"!?

Manda se juče ceo dan loše osećao i žalio na mučninu, čak je i povraćao. Mislio je da mu je loše zbog vrućine, pa se nadao da je to samo kratkotrajna prolazna faza i da će izdržati dok ne dođe kući.

Srbija 16.06.2016 | 22:55
Poznati glumac Manda preminuo zbog kredita u "švajcarcima"!?
Jedan od najboljih srpskih glumaca Milorad Mandić Manda preminuo je na sceni Ustanove kulture Vuk Karadžić u Beogradu tokom izvođenja monologa Kapetana Kuke. Naglo mu je pozlilo tokom pretpremijere dečje predstave Petar Pan. Pao je ispred svog sina, koji takođe igra u predstavi.

 "Manda se juče ceo dan loše osećao i žalio na mučninu, čak je i povraćao. Mislio je da mu je loše zbog vrućine, pa se nadao da je to samo kratkotrajna prolazna faza i da će izdržati dok ne dođe kući" rekao je za jedan portal izvor iz pozorišta.

"Na početku predstave sve je bilo u redu, niko nije ni slutio šta će se desiti. Međutim, odjednom je pao, a Milan Karadžić i Dragan Bjelogrlić su mu odmah pritrčali u pomoć. I ostale kolege su bile uz njega. dozivali su ga, blago šamarali, polivali vodom. Pritrčala je  i Sloboda Mićalović, koja je sa ćerkom bila u publici. U publici je bilo lekara, pa su i oni priskočili u pomoć. U roku od nekoliko minuta došla je i hitna pomoć, a ubrzo je stigla i Mandina supruga Anastasija, koja je bila veoma potresena. Publika je bila ubeđena da je sve to deo predstave, pa se nije ni uznemirila, ali kad je spuštena zavesa, bilo im je jasno da se nešto dešava. Oni su zamoljeni da napuste salu", priča izvor.


Prema pisanju medija, Manda je nekoliko sati bio u besvesnom stanju, a srušio se na svog sina, koji je takođe igrao u predstavi.

"Sumnja se da je u pitanju srce. Manda se u poslednje vreme mnogo nervirao. Dosta je radio, snimao, trčao je na sve strane.  Razmišljao je o renoviranju Pozorišta Boško Buha, imao stambeni kredit u švajcarcima. Muka ga je stigla", završava izjavu izvor iz pozorišta, čiji se identitet ne otkriva iz razumljivih razloga.

Izvor: Kurir/Informer

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

16.06.2016 10:45

INSTITUCIJE SU STABILNE, AL, NAROD SE KLIMA.

ODGOVORITE
Name

suki7

16.06.2016 22:47

Manda Marinko Dragan Bata -Crni Gruja Flojd Valter Milasin žive neka im je vjecna slava . Njihova uloga traje u nasim srcima <3

ODGOVORITE