Црнадак и Иванић поздравили министре

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић и министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак поздравили су вечерас у Бањалуци учеснике Министарске конференције Централноевропске иницијативе /ЦЕИ/, која ће сутра бити одржана у Бањалуци.

Република Српска 15.06.2016 | 22:50
Црнадак и Иванић поздравили министре
Иванић и Црнадак, који је и домаћин скупа, госте су поздравили током неформалне вечере, чиме су званично и започеле активности везане за конференцију која се, у оквиру предсједавања БиХ овом важном регионалном организацијом, ове године одржава у Бањалуци, саопштено је из Министарства иностраних послова БиХ.

У званичном дијелу програма Конференције, који се одржава сутра разговараће се о најважнијим актуелним темама, као што су мигрантска криза, борба против растућег тероризма, европска будућност Западног Балкана, те боља повезаност региона на привредном, енергетском и транспортном плану.

У раду конференције учешће ће узети бројни министри иностраних послова земаља чланица Централноевропске иницијативе, других високих званица, те комесар ЕУ за политику сусједства и проширење Јоханес Хан као специјални гост.

Извор: СРНА

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

рики

15.06.2016 22:27

Гледај и Дачић се сликао. Добро пјева а нешто слабо збори.

ОДГОВОРИТЕ