Crnadak i Ivanić pozdravili ministre

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić i ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak pozdravili su večeras u Banjaluci učesnike Ministarske konferencije Centralnoevropske inicijative /CEI/, koja će sutra biti održana u Banjaluci.

Republika Srpska 15.06.2016 | 22:50
Crnadak i Ivanić pozdravili ministre
Ivanić i Crnadak, koji je i domaćin skupa, goste su pozdravili tokom neformalne večere, čime su zvanično i započele aktivnosti vezane za konferenciju koja se, u okviru predsjedavanja BiH ovom važnom regionalnom organizacijom, ove godine održava u Banjaluci, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova BiH.

U zvaničnom dijelu programa Konferencije, koji se održava sutra razgovaraće se o najvažnijim aktuelnim temama, kao što su migrantska kriza, borba protiv rastućeg terorizma, evropska budućnost Zapadnog Balkana, te bolja povezanost regiona na privrednom, energetskom i transportnom planu.

U radu konferencije učešće će uzeti brojni ministri inostranih poslova zemalja članica Centralnoevropske inicijative, drugih visokih zvanica, te komesar EU za politiku susjedstva i proširenje Johanes Han kao specijalni gost.

Izvor: SRNA

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

riki

15.06.2016 22:27

Gledaj i Dačić se slikao. Dobro pjeva a nešto slabo zbori.

ODGOVORITE