Ко ће бити кандидат за градоначелника Бањалуке?

Градоначелници Бањалуке и Приједора Слободан Гаврановић и Марко Павић састали су се у Бањалуци гдје су разговарали о заједничким пројектима ова два града, али и о кандидатима владајуће коалиције пред локалне изборе, као и Руднику жељезне руде „Љубија“.

Република Српска 13.06.2016 | 15:18
Ко ће бити кандидат за градоначелника Бањалуке?
Градоначелници Бањалуке и Приједора кажу да нису разговарали о предстојећим локалним изборима и потенцијалном заједничком кандидату за градоначелника Бањалуке. Марко Павић увјерава како је ранији договор да владајућа коалиција у Бањалуци има једног кандидата, али тај договор очигледно није "зацементиран".

Оно што је сасвим извјесно је да кандидат СНСД-а за градоначелника неће бити актуелни градоначелник Слободан Гаврановић. ДНС је раније у неколико наврата наговијестио могућност да у Бањалуци ипак иде са својим кандидатом.

Марко Павић који је раније био против приватизације државног капитала у Руднику жељезне руде "Љубија" не жели да каже који је сада његов став поводом Владине одлуке о продаји.

Владина Одлука о "Љубији" требало би да се у Скупштини наађе 21. јуна, уколико Влада поново не пролонгира расправу о "Љубији". Кандидат владајуће коалиције за градоначелника Бањалуке мора бити познат до 4. јула. Слободан Гаврановић неће бити то име, како је и сам наговијестио, већ се окреће приватном бизнису.



БН телевизија

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

исток

13.06.2016 13:30

Колико на себе скрећу пажњу око кандидатура за начелнике општина. Грађани су гласачка машинерија а шта имају од тога? Појединци имају користи и нико више. Овој земљи не требају начелници, могу се звати и повјереници. Ко некакве користи од њих. Гледају да се ухвате буџета општинских и нешта глуме као главни су. Нису више главни ни у својим кућама. Смијешно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

13.06.2016 13:55

Ма носите се у п.м. само се**те о грабљењу фотеља и ниста друго не радите бандо једна покварена. Откуд нам оволико покварањака, полтрона, дупелизаца ко никад у историји. Само партија, партија фотеља, крадја, лаз, превара, богацење. Нико о послу и запосљавању не прица, нико не ради на побољсању климе у друштву. Само састанци и састанци и само прица гдје цу сад, гдје цес ти, чији си, колико, гдје, када. Брука од српских политицара никад оволико лоповлука, страсно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бартула Карим

13.06.2016 13:57

На васу залост кандидат је Радоица соко сиви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радоица

13.06.2016 14:11

Нек ти буде у кандидат у кући кад га толико обожавам биједнице један.

Name

Миско

13.06.2016 18:04

Бартула, правопис ти није јача страна. Али, важно је да знаш ко ће бити кандидат.

Name

народ

13.06.2016 14:23

Нису свјесни, да нису важни више. Коме су шта дали, нека гласа за њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊАЛУКА

14.06.2016 06:03

РАДОЈЧИЋ ЈЕ ДЕБАКЛА СНСД-а, МАРКО ЗНА КАКО СЕ ПОСТАЈЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК.

ОДГОВОРИТЕ