Ko će biti kandidat za gradonačelnika Banjaluke?

Gradonačelnici Banjaluke i Prijedora Slobodan Gavranović i Marko Pavić sastali su se u Banjaluci gdje su razgovarali o zajedničkim projektima ova dva grada, ali i o kandidatima vladajuće koalicije pred lokalne izbore, kao i Rudniku željezne rude „Ljubija“.

Republika Srpska 13.06.2016 | 15:18
Ko će biti kandidat za gradonačelnika Banjaluke?
Gradonačelnici Banjaluke i Prijedora kažu da nisu razgovarali o predstojećim lokalnim izborima i potencijalnom zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Banjaluke. Marko Pavić uvjerava kako je raniji dogovor da vladajuća koalicija u Banjaluci ima jednog kandidata, ali taj dogovor očigledno nije "zacementiran".

Ono što je sasvim izvjesno je da kandidat SNSD-a za gradonačelnika neće biti aktuelni gradonačelnik Slobodan Gavranović. DNS je ranije u nekoliko navrata nagovijestio mogućnost da u Banjaluci ipak ide sa svojim kandidatom.

Marko Pavić koji je ranije bio protiv privatizacije državnog kapitala u Rudniku željezne rude "Ljubija" ne želi da kaže koji je sada njegov stav povodom Vladine odluke o prodaji.

Vladina Odluka o "Ljubiji" trebalo bi da se u Skupštini naađe 21. juna, ukoliko Vlada ponovo ne prolongira raspravu o "Ljubiji". Kandidat vladajuće koalicije za gradonačelnika Banjaluke mora biti poznat do 4. jula. Slobodan Gavranović neće biti to ime, kako je i sam nagovijestio, već se okreće privatnom biznisu.



BN televizija

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

istok

13.06.2016 13:30

Koliko na sebe skreću pažnju oko kandidatura za načelnike opština. Građani su glasačka mašinerija a šta imaju od toga? Pojedinci imaju koristi i niko više. Ovoj zemlji ne trebaju načelnici, mogu se zvati i povjerenici. Ko nekakve koristi od njih. Gledaju da se uhvate budžeta opštinskih i nešta glume kao glavni su. Nisu više glavni ni u svojim kućama. Smiješno.

ODGOVORITE
Name

Dragan

13.06.2016 13:55

Ma nosite se u p.m. samo se**te o grabljenju fotelja i nista drugo ne radite bando jedna pokvarena. Otkud nam ovoliko pokvaranjaka, poltrona, dupelizaca ko nikad u istoriji. Samo partija, partija fotelja, kradja, laz, prevara, bogacenje. Niko o poslu i zaposljavanju ne prica, niko ne radi na poboljsanju klime u društvu. Samo sastanci i sastanci i samo prica gdje cu sad, gdje ces ti, čiji si, koliko, gdje, kada. Bruka od srpskih politicara nikad ovoliko lopovluka, strasno.

ODGOVORITE
Name

Bartula Karim

13.06.2016 13:57

Na vasu zalost kandidat je Radoica soko sivi.

ODGOVORITE
Name

Radoica

13.06.2016 14:11

Nek ti bude u kandidat u kući kad ga toliko obožavam bijednice jedan.

Name

Misko

13.06.2016 18:04

Bartula, pravopis ti nije jača strana. Ali, važno je da znaš ko će biti kandidat.

Name

narod

13.06.2016 14:23

Nisu svjesni, da nisu važni više. Kome su šta dali, neka glasa za njih.

ODGOVORITE
Name

BANJALUKA

14.06.2016 06:03

RADOJČIĆ JE DEBAKLA SNSD-a, MARKO ZNA KAKO SE POSTAJE GRADONAČELNIK.

ODGOVORITE