Мари признао: Лендла сам вратио због Ђоковића!

Други тенисер света Енди Мари признаје да ће Иван Лендл и он велику пажњу посветити Новаку Ђоковићу.

Тенис 14.06.2016 | 09:45
Мари признао: Лендла сам вратио због Ђоковића!

Мари је у последњих неколико месеци поново подиграо ниво своје игре и одвојио се од остатка АТП тура, али је проблем за њега што Новак Ђоковић игра вероватно најбољи тенис у историји и недодирљив је на првом месту.

Шкотски играч, који никада није био први, поново је почео сарадњу са легендарним чешким играчем са којим је и остварио највеће успехе у каријери.

Иако Мари побеђује без већих проблема остале играче, али за Ђоковића нема решење пошто српски тенисер води са 24-10 у међусобним дуелима.

„Сигуран сам да ћемо разговарати о Новаку јер је циљ да освајамо највеће турнире, а у овом тренутку ако то желите, највероватније ћете морати да играте са Новаком. То ће бити велики део наше сарадње. На правом сам путу, али мислим да ће ми Иван додатно помоћи“, каже Мари и додаје:

„Не мислим да је само проблем у глави када су у питању дуели са Новаком. Он игра сјајан тенис, толико је једноставно. У последњих неколико мечева које сам одиграо против њега, није било само негативних ствари, било је и много позитивних. Приближавам му се.“

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар