Mari priznao: Lendla sam vratio zbog Đokovića!

Drugi teniser sveta Endi Mari priznaje da će Ivan Lendl i on veliku pažnju posvetiti Novaku Đokoviću.

Tenis 14.06.2016 | 09:45
Mari priznao: Lendla sam vratio zbog Đokovića!

Mari je u poslednjih nekoliko meseci ponovo podigrao nivo svoje igre i odvojio se od ostatka ATP tura, ali je problem za njega što Novak Đoković igra verovatno najbolji tenis u istoriji i nedodirljiv je na prvom mestu.

Škotski igrač, koji nikada nije bio prvi, ponovo je počeo saradnju sa legendarnim češkim igračem sa kojim je i ostvario najveće uspehe u karijeri.

Iako Mari pobeđuje bez većih problema ostale igrače, ali za Đokovića nema rešenje pošto srpski teniser vodi sa 24-10 u međusobnim duelima.

„Siguran sam da ćemo razgovarati o Novaku jer je cilj da osvajamo najveće turnire, a u ovom trenutku ako to želite, najverovatnije ćete morati da igrate sa Novakom. To će biti veliki deo naše saradnje. Na pravom sam putu, ali mislim da će mi Ivan dodatno pomoći“, kaže Mari i dodaje:

„Ne mislim da je samo problem u glavi kada su u pitanju dueli sa Novakom. On igra sjajan tenis, toliko je jednostavno. U poslednjih nekoliko mečeva koje sam odigrao protiv njega, nije bilo samo negativnih stvari, bilo je i mnogo pozitivnih. Približavam mu se.“

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar