Звезда већ сутра почиње јуриш на Лигу шампиона!

Окупљањем на Маракани фудбалери српског шампиона сутра почињу припреме. Очекује се гужва и свлачионици и дефинисање кадра до 27.јуна и одласка у Словенију.

Фудбал 12.06.2016 | 15:30
Звезда већ сутра почиње јуриш на Лигу шампиона!

На доминантну прошлу сезону остала су само лепа сећања. Пред фудбалерима и стручним штабом Црвене звезде је један од најважнијих испита у новијој историји клуба – европске квалификације.

Навијачи сањају о Лиги шампиона, челници би били задовољни и Лига Европом... А од данас у 11 часова све ће бити подређено том циљу. Окупљањем и медицинским тестовима фудбалери Црвене звезде почеће припреме за нову сезону... Прве две седмице у Београду биће увод, а ударни део биће обављен у традиционалној бази, словеначким Термама Чатеж од 27.јуна до 9.јула...

Извесно је да ће се на првом окупљању појавити оволетошња појачања Томас Фибел, Стефан Милошевић и Адам Мичел... Док првотимци буду трчали прве овосезонске кругове управа ће покушати да комплетира трансфере Андрије Луковића и Уроша Ђурђевића као и штопера Мерсина Митровића, а затим у експресном року да доведе неког капиталца. Најчешће се помиње Габонац Канга.

Очекује се да се сви креатори прошлогодишњег успеха појаве на данашњем окупљању. Истина, код страних фудбалера увек постоји ограда, па је тако, примера ради, Уго Вијеиракаснио на почетак зимских припрема због приватних обавеза. Биће у Звездиној свлачионици и појединих омладинаца, као и играча који су завршили позајмице (примера ради Аврамовски и Јововић). И даље не непознат статус Душана Анђелковића и Предрага Сикимића којима је истакао уговор.

Дакле, очекује се гужва у свлачионици, посебно ако се има у виду да ће Црвена звезда завршити посао са још три играча. Како било, кадар који би 12.јула требало да почне европске квалификације дефинисаће се до 27.јуна за када је заказан одлазак у Словенију.

Име ривала у другом колу квалификација за Лигу шампиона Црвена звезда ће сазнати наредног понедељака.

Генерална проба заказана је за 6.јул, тада ће ривал Црвеној звезди бити словачка Жилина.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар