Zvezda već sutra počinje juriš na Ligu šampiona!

Okupljanjem na Marakani fudbaleri srpskog šampiona sutra počinju pripreme. Očekuje se gužva i svlačionici i definisanje kadra do 27.juna i odlaska u Sloveniju.

Fudbal 12.06.2016 | 15:30
Zvezda već sutra počinje juriš na Ligu šampiona!

Na dominantnu prošlu sezonu ostala su samo lepa sećanja. Pred fudbalerima i stručnim štabom Crvene zvezde je jedan od najvažnijih ispita u novijoj istoriji kluba – evropske kvalifikacije.

Navijači sanjaju o Ligi šampiona, čelnici bi bili zadovoljni i Liga Evropom... A od danas u 11 časova sve će biti podređeno tom cilju. Okupljanjem i medicinskim testovima fudbaleri Crvene zvezde počeće pripreme za novu sezonu... Prve dve sedmice u Beogradu biće uvod, a udarni deo biće obavljen u tradicionalnoj bazi, slovenačkim Termama Čatež od 27.juna do 9.jula...

Izvesno je da će se na prvom okupljanju pojaviti ovoletošnja pojačanja Tomas Fibel, Stefan Milošević i Adam Mičel... Dok prvotimci budu trčali prve ovosezonske krugove uprava će pokušati da kompletira transfere Andrije Lukovića i Uroša Đurđevića kao i štopera Mersina Mitrovića, a zatim u ekspresnom roku da dovede nekog kapitalca. Najčešće se pominje Gabonac Kanga.

Očekuje se da se svi kreatori prošlogodišnjeg uspeha pojave na današnjem okupljanju. Istina, kod stranih fudbalera uvek postoji ograda, pa je tako, primera radi, Ugo Vijeirakasnio na početak zimskih priprema zbog privatnih obaveza. Biće u Zvezdinoj svlačionici i pojedinih omladinaca, kao i igrača koji su završili pozajmice (primera radi Avramovski i Jovović). I dalje ne nepoznat status Dušana Anđelkovića i Predraga Sikimića kojima je istakao ugovor.

Dakle, očekuje se gužva u svlačionici, posebno ako se ima u vidu da će Crvena zvezda završiti posao sa još tri igrača. Kako bilo, kadar koji bi 12.jula trebalo da počne evropske kvalifikacije definisaće se do 27.juna za kada je zakazan odlazak u Sloveniju.

Ime rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda će saznati narednog ponedeljaka.

Generalna proba zakazana je za 6.jul, tada će rival Crvenoj zvezdi biti slovačka Žilina.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar