Вукановић најавио тужбу против ЦИК-а

Небојша Вукановић, предсједник Покрета  „За правду и ред“ најавио је тужбу против Централне изборне комисије и Апалационог суда БиХ, због како каже срамне И скандалолзне  одлуке да том политичком субјекту не дозволи излазак на локалне изборе.

Република Српска 12.06.2016 | 13:40
Вукановић најавио тужбу против ЦИК-а

Небојша Вукановић и чланови Покрета “За правду и ред” сматрају да им је ЦИК својом одлуком о забрани изласка на изборе ускратио основна људска права и да су грађани другог реда због чега су, симболично са жутим тракама оку руку поручили да ће без обзира на такав став ЦИК-а и Апалационог суда пронаћи начин да се нађу на листима неких других странака. Сам Вукановић неће се кандидовати, али ће како каже водити много жешћу кампању.

Вукановић је поновио да је ЦИК у неколико наврата прије негативног рјешења потврдио да Покрет “За правду и ред има све уредне папире, да је и требињски Основни суд доставио валидну потврду о регистрацији, али да то у Апалеационом суду БиХ нису уважили из само њима познатих разлога.

Вукановић каже да је разговарао са неким странкама, да то нису ни СДС ни ПДП, али да име једноствано не смије рећи јер претпоставља да би ЦИК и ту странку елиминисао из локалних избора.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Јеремија

12.06.2016 11:48

Па ето сад ко не разумије засто це се Босна распасти има довољно разлога да отвори оци.Ста је то РС кад ево постоји Централна изборна комисија,она ти одреди не мозес на изборе и ста сад..Имас ли РС ?немас ниста имас централну.А попис?Опет имас Централну,тј.немас ниста.Зато це бити Референдума и нико га неце коцити.Нико од Срба се није борио за БиХ,него за Републику Српску у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

флиx

12.06.2016 12:57

Само референдум и нек раде ста хоце а нек пусте нас да о нама самима одлуцујемо.

Name

Јеремија не лупај

12.06.2016 16:03

Управо ову опструкцију спроводи Бајина банда коју јее углавио у Изборну комисију, као и у остале институције на дрзавном нивоу као сто су Суд и Тузиластво БиХ, зато се и истраге креццу брзином пуза!

Name

Лија

12.06.2016 12:02

Човјек је тврдоглаво упоран да убиједи јавност да он, ето нешто значи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

12.06.2016 17:10

Вукановицу стигао је Сувара !!!!

ОДГОВОРИТЕ