Промотивни лет Београд-Бањалука

Авио-компанија "Ер Србија" организоваће данас промотивни лет на релацији Београд-Бањалука-Београд и промоцију новог авиона А330, најављено је из Министарства саобраћаја и веза Републике Српске.

Република Српска 11.06.2016 | 08:52
Промотивни лет Београд-Бањалука

Осим Бањалуке, промотивни летови се организују и до Подгорице и Загреба.

Промотивни летови организују се у периоду припрема за успостављање лета за Њујорк, који ће бити успостављен 23. јуна.

Нови авион има 254 сједишта.

Промотивни лет до Бањалуке требало би да буде реализован ујутру, а присуствоваће генерални директор “Ер Србије” Дане Кондић.

Овај промотивни лет, како је потврђено БН телевизији, организује се у оквиру припрема за увођење директних летова на релацији Београд-Њујорк, послије 20. јуна.


Извор: Срна, БН телевизија

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Маки

11.06.2016 07:33

Само се ви промовисите,Wизз Аир из Тузле лети по неколико десетина пута на дан.А наси струцњаци га одбисе због бедног Тала па сад народе плацај годисњи милионски минус.Ер србији свака цаст али она не мозе урадити пуно за Маховљански аеродрум.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аа

11.06.2016 08:10

Свака ти част за коментар, тадашњи министар је рекао од овог би само народ имао користи,

Name

зоне

11.06.2016 08:35

Сад је тај министар предсједник Народне Скупштине Републике Српске. Недељко Чубриловић.

Name

Мостар

11.06.2016 09:14

@аа, а Чубриловић рече једаред, да је Аеродром Требиње удвостручио број путника.

Name

Путник

11.06.2016 09:16

Свака цаст. Истина

Name

Бањалучанин

11.06.2016 08:54

Док народ на изборима не промијени ову неспособну корумпирану и лоповску власт у Републици Српској, неће доћи до побољшања ситуације, ни у вези аеродрома Бањалука ни било чега другог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цезар

11.06.2016 09:51

На републичким изборима се ова власт тешко може промијенити јер СНСД, ДНС и СП сваки пут покраду изборе. Они имају развијен систем за то. Крадјом се једино и баве. Покрали су све из буџета и државних предузећа, продали све што смо имали страним тајкунима са врло сумњивим капиталом чиме је опран тај новац од продаје нелегалног оружја и дроге, и узели свој проценат. Док они не буду похапшени неће бити ни ваздухопловства у Републици Српској, ни државних предузећа ни живота уопште. Ви сте већ сад подстанари у властитој држави.

Name

ДЕ ГОТХИА

11.06.2016 09:34

ОВА ВЛАСТ ЈЕ КОНАЧНО И ДУГОРОЧНО УНИШТИЛА ЦИВИЛНО ВАЗДУХОПЛОВСТВО У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ. ПРИЧА О ЈЕДИНОМ МЕЂУНАРОДНОМ АЕРОДРОМУ ЈЕ ТУЖНА БАЈКА КОЈА ГОВОРИ О ЦАРЕВОМ ЛАЖНОМ ОДИЈЕЛУ. ЈЕДИНО ЈЕ БИТНО ДА МИЛОРАД ДОДИК ПОД СВОЈИМ ПРОЗОРОМ ИМА МЕЂУНАРОДНИ АЕРОДРОМ НА КОЈИ ПАРКИРА "СВОЈ" ПОСЛОВНИ МЛАЗЊАК СА КОЈИМ ЛЕТИ ГДЈЕ ХОЋЕ И КАДА ХОЋЕ... А НАРОД ЈЕ ПРЕПУСТИО ОНОМ ЧУБРИЛОВИЋУ ДА ГА "МУНТА" ПРИЧОМ О ПОВЕЋАЊУ БРОЈА ПУТНИКА СА МЕЂУНАРОДНОГ АЕРОДРОМА У ТРЕБИЊУ. ЧИЊЕНИЦА ЈЕ ДА НАЈВИШЕ ПУТНИКА У БИХ ИМА САРАЈЕВО, ДА ЈЕ ДРУГА ТУЗЛА КОЈИ БИЉЕЖИ ОГРОМАН РАСТ И ПОЛАКО СЕ ПРИБЛИЖАВА САРАЈЕВУ, ДА ЈЕ ТРЕЋИ МОСТАР, А ДА ЈЕ БАЊА ЛУКА УБЈЕДЉИВО ЗАДЊА И ДА ЋЕ ЈЕ УСКОРО ПРЕСТИЋИ И НОВИ АЕРОДРОМ У БИХАЋУ. И НА КРАЈУ ЧИЊЕНИЦА ЈЕ ДА "ЕР СРБИЈА" И ДА ХОЋЕ НЕ МОЖЕ ПОМОЦИ РАЗВОЈУ БАНАЈЛУЧКОГ АЕРОДРОМА И НИЈЕ РЈЕШЕЊЕ ЗА ПОВЕЋАЊЕ САОБРАЋАЈА !!! ТУЖНО ЈЕ ДА ЈЕ БАЊА ЛУКА ЈОШ 1999.ГОДИНЕ ИМАЛА 70 ХИЉАДА ПУТНИКА ГОДИШЊЕ, А САДА ЈЕ ТО ДВЕ, ТРИ ХИЉАДЕ АКО РАЧУНАМО И МИЛОРАДА ДОДИКА 200 ПУТА ГОДИШЊЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сан

11.06.2016 10:30

Какве глупости се пису Ер србиа најјаца авио компанија у региону цитавом.Добро је да има Сарајево Тузла Бањалука и Мостар без конкуренције и трке нема ни напретка па ко воли нека изволи