Promotivni let Beograd-Banjaluka

Avio-kompanija "Er Srbija" organizovaće danas promotivni let na relaciji Beograd-Banjaluka-Beograd i promociju novog aviona A330, najavljeno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske.

Republika Srpska 11.06.2016 | 08:52
Promotivni let Beograd-Banjaluka

Osim Banjaluke, promotivni letovi se organizuju i do Podgorice i Zagreba.

Promotivni letovi organizuju se u periodu priprema za uspostavljanje leta za Njujork, koji će biti uspostavljen 23. juna.

Novi avion ima 254 sjedišta.

Promotivni let do Banjaluke trebalo bi da bude realizovan ujutru, a prisustvovaće generalni direktor “Er Srbije” Dane Kondić.

Ovaj promotivni let, kako je potvrđeno BN televiziji, organizuje se u okviru priprema za uvođenje direktnih letova na relaciji Beograd-Njujork, poslije 20. juna.


Izvor: Srna, BN televizija

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Maki

11.06.2016 07:33

Samo se vi promovisite,Wizz Air iz Tuzle leti po nekoliko desetina puta na dan.A nasi strucnjaci ga odbise zbog bednog Tala pa sad narode placaj godisnji milionski minus.Er srbiji svaka cast ali ona ne moze uraditi puno za Mahovljanski aerodrum.

ODGOVORITE
Name

aa

11.06.2016 08:10

Svaka ti čast za komentar, tadašnji ministar je rekao od ovog bi samo narod imao koristi,

Name

zone

11.06.2016 08:35

Sad je taj ministar predsjednik Narodne Skupštine Republike Srpske. Nedeljko Čubrilović.

Name

Mostar

11.06.2016 09:14

@aa, a Čubrilović reče jedared, da je Aerodrom Trebinje udvostručio broj putnika.

Name

Putnik

11.06.2016 09:16

Svaka cast. Istina

Name

Banjalučanin

11.06.2016 08:54

Dok narod na izborima ne promijeni ovu nesposobnu korumpiranu i lopovsku vlast u Republici Srpskoj, neće doći do poboljšanja situacije, ni u vezi aerodroma Banjaluka ni bilo čega drugog.

ODGOVORITE
Name

Cezar

11.06.2016 09:51

Na republičkim izborima se ova vlast teško može promijeniti jer SNSD, DNS i SP svaki put pokradu izbore. Oni imaju razvijen sistem za to. Kradjom se jedino i bave. Pokrali su sve iz budžeta i državnih preduzeća, prodali sve što smo imali stranim tajkunima sa vrlo sumnjivim kapitalom čime je opran taj novac od prodaje nelegalnog oružja i droge, i uzeli svoj procenat. Dok oni ne budu pohapšeni neće biti ni vazduhoplovstva u Republici Srpskoj, ni državnih preduzeća ni života uopšte. Vi ste već sad podstanari u vlastitoj državi.

Name

DE GOTHIA

11.06.2016 09:34

OVA VLAST JE KONAČNO I DUGOROČNO UNIŠTILA CIVILNO VAZDUHOPLOVSTVO U REPUBLICI SRPSKOJ. PRIČA O JEDINOM MEĐUNARODNOM AERODROMU JE TUŽNA BAJKA KOJA GOVORI O CAREVOM LAŽNOM ODIJELU. JEDINO JE BITNO DA MILORAD DODIK POD SVOJIM PROZOROM IMA MEĐUNARODNI AERODROM NA KOJI PARKIRA "SVOJ" POSLOVNI MLAZNJAK SA KOJIM LETI GDJE HOĆE I KADA HOĆE... A NAROD JE PREPUSTIO ONOM ČUBRILOVIĆU DA GA "MUNTA" PRIČOM O POVEĆANJU BROJA PUTNIKA SA MEĐUNARODNOG AERODROMA U TREBINJU. ČINJENICA JE DA NAJVIŠE PUTNIKA U BIH IMA SARAJEVO, DA JE DRUGA TUZLA KOJI BILJEŽI OGROMAN RAST I POLAKO SE PRIBLIŽAVA SARAJEVU, DA JE TREĆI MOSTAR, A DA JE BANJA LUKA UBJEDLJIVO ZADNJA I DA ĆE JE USKORO PRESTIĆI I NOVI AERODROM U BIHAĆU. I NA KRAJU ČINJENICA JE DA "ER SRBIJA" I DA HOĆE NE MOŽE POMOCI RAZVOJU BANAJLUČKOG AERODROMA I NIJE RJEŠENJE ZA POVEĆANJE SAOBRAĆAJA !!! TUŽNO JE DA JE BANJA LUKA JOŠ 1999.GODINE IMALA 70 HILJADA PUTNIKA GODIŠNJE, A SADA JE TO DVE, TRI HILJADE AKO RAČUNAMO I MILORADA DODIKA 200 PUTA GODIŠNJE.

ODGOVORITE
Name

San

11.06.2016 10:30

Kakve gluposti se pisu Er srbia najjaca avio kompanija u regionu citavom.Dobro je da ima Sarajevo Tuzla Banjaluka i Mostar bez konkurencije i trke nema ni napretka pa ko voli neka izvoli