Градишка: Дуњић преузима ДНС!?

Након што им је забрањен излазак на изборе, Славко Дуњић и дио кадрова "Изворне СДС", су одлучили да се инфилтрирају на листе других политичких странака. 

Република Српска 10.06.2016 | 21:13
Градишка: Дуњић преузима ДНС!?

Посебан пик имају на Демократски народни савез преко чије би листе могли да се домогну одборничких мјеста. У ДНС-у међутим, нису објеручке прихватли овакву идеју. Напротив, Дуњићеви покушаји да своје пионе инфилтрира на њихове изборне листе пријете да изазову озбиљне проблеме у овој странци.

Ситуација је посебно компликована у Градишци, јединој општини у кој је тзв. "Изворни СДС", успио формирати озбиљнији општински одбор.

Апелационо одјељење суда БиХ је недавно одбило жалбу "Изворне СДС", на одлуку Централне изборне комисије којом се овој организацији забрањује учешће на изборима. Утврђено је да "Изворна СДС" у судски регистар није уписана као странка већ као удружење грађана, као и да постоји сумња у фалсификовање службеног документа због чега појединцима из ове "странке" пријети и кривична одговорност.

Поједици, међутим ни након забране не одустају од мешетарења на политичкој сцени.

Идеју Славка Дуњића, и "Изворне СДС", да на изборима учествују на њиховој листи, у градишком ДНС-у не желе ни да чују. Страхују од "изборног инжењеринга" у коме су се Дуњић и екипа, коју би он сада довео у ДНС, већ одавно "прославили". Ради се о томе да су се на листама различитих политичких странака налазили "спавачи" које нису контролисале те партије, већ њихов стварни шеф, Славко Дуњић.

Након што је на изборима 2014. изабран на за народног посланика са листе СДС-а, Дуњић је убрзо промијенио страну и ступио у отворени савез са режимом Милорада Додика. Он и његове присталице ускоро су уз отворену подршку СНСД-а,  формирали "Изворни СДС", који је од самог оснивања форсиран у режимским медијима као "врло озбиљна политичка опција" и кориштен за нападе на опозицију, а нарочито на СДС.

Дуњићевим стопама је кренула и група одборника у скупштини општине Градишка чиме је разбијена дотадашња скупштнска већина.

Још док је играо важну улогу у локалном СДС-у, Дуњиће је у редове те странке превео ПДП-ове одборнике Предрага Љубичића и Душана Кочића, чиме је показао ко је њихов прави шеф. Када је шеф напустио СДС, Љубичић и Кочић су заједно са њим прешли у новоформирани "Изворни СДС". За својим правим шефом у изворњаке је прешла и одборница СДС-а Мирјана Дакић. Мирјана Дакић је врло блиска са Тихомиром Михајловићем, који је, само формално, предсједник општинског одбора "Изворне СДС".

Прави и једини шеф свима њима је Славко Дуњић, а његова десна рука је Радомир Пјанић, такође бивши СДС-овац. За разлику од Михајловића који је само његов послушник, Пјанић је Дуњићев најпоузданији сарадник. Он је за Дуњића урадио и кључни посао у предизборној кампањи 2014. године, док је Михајловић само фромално играо улогу шефа, којом се сада радо хвалише. Дуњић је тога итекако био свјестан и када је одлучио да Михајловићеве пренаглашене амбиције угуши тако што ће га кандидовати за начелника општине, са шансом да, у најбољем случају, оствари резултат на нивоу статистичке грешке.

Пјанић у локалним политичким круговима котира као врхунски мајстор изборног инжењеринга, који не воли да се кандидује, али зато зна како да "прогура" своје фаворите са изборних листа.

Нема сумње у то, како би поред "изворног" појачања и њиховог добро увјежбаног изборног инжењеринга, кандидати ДНС-а прошли на сопственим одборничким листама. У редовима ДНС-а су своје уточиште након политичког преврата у локалном парламенту нашли и одборници Славко Мекињић и Маринко Шљивар. Мекињића је, чим је напустио СДС, Дане Малешевић запослио у Министарству просвјете, што је изазвало негодовање старих кадрова ове партије. Бивиш ПДП-овац Маринко Шљивар, је међутим много већи разлог за бригу руководству ДНС-а у Градишци. Свима у овој странци је јасно да је Шљиваров прави шеф Зоран Аџић предсједник градишког СНСД-а.

Аџић, који је и на челу "Електродистибуције" у Градишци, је прије неколико мјесеци Шљивара незаконито примио у радни однос у том предузећу. Владимир Јанковић, предсједник ДНС-а у Градишци, засигурно нема дилеме каква га политичка судбина чека са оваквим кандидатима на листи.

ДНС у Градишци је на добром путу, да постане гнијездо за "кукавичја јаја" из кога ће Дуњић и Аџић по потреби узимати шта им треба по већ утврђеној рецептури.

Акцију убацивања у ДНС-ове редове Дуњић увелико покушава договорити са врхом ове странке, у чему рачуна на подршку Дане Малешевића, актуелног министра просвјете и културе РС. Дуњић преко Малешевића настоји наговорити Марка Павића, предсједника ДНС-а да изврши притисак на руководство ове странке у Градишци.

Сличнан сценарио, према поузадним информацијама Дуњић и екипа настоје примијенити на још неке мање политичке странке у Градишци у чије редове, односно на изборне листе, се покушавају инфилтрирати кадрови које они контролишу. 

Аутор: Миљан Ковач

Извор: Импулс

Коментари / 229

Оставите коментар
Name

Ђорђо

10.06.2016 19:22

Миљане,овај пут си погријешио. Дуња нас је надмудрио, потписао је нову коалицију. Владо Јанковић је направио списак одборничке листе коју неће да покаже Данету Малешевићу. Ено Данета и Маринка Шљивара у градској кафани, избезумљени. Дуња и Јанковић су нас прешли-

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси ДНС Градиска

10.06.2016 21:54

Био сам пре 6-7 година у Градиском ДНС-у.Мислио сам да је то несто ново и добро.Медјутим то се претворило у скуп разних фукара и интересдзија који зеле да се доцепају лове на разне лоповлуке.Тако је конципирана странка.Лопов до лопова од врха на доле.Волио бих да СДС и СНСД направе коалицију само због ових ситних фукара који су умислили да су много велики и битни.Поцевси од Мекињица и осталих фукара који су у Градиском парламенту.И Зока Латиновиц је једини нормалан и паметан цовјек у власти а ви сад таламбасајте ту колико хоцете....

Name

Хм

10.06.2016 19:23

Мала странка великих апетита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска СНС

10.06.2016 19:25

Богами овај Дуњиц це многима помрсити конце у Градисци...опасан је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНС

10.06.2016 19:47

А прица се да сте му ви резервна варијанта ако не успије са днс_ом.

Name

Јоја с Козаре

10.06.2016 19:32

ДНС је стјециште пропали чланова СзП, који су на прошлим изборима добили више гласова од преварени бирача него ова странка на изборима. Зна Маркан шта ради, а онај ко га зна, зна да су они његова потрошна роба. Сјетите се како су такви до сада пролазили код њега, Срето ти било докторе Дуњићу, повратка из политичке провалије више нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исток

10.06.2016 19:37

Дуња, опасан лик, неуморан. Браво Дуњићу, само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

распали се

10.06.2016 19:38

Шврака кандидат за начелника........Потрошио је Зорана Латиновића,уништио сдс и сада је пдп у експанзји

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕСДЕЕСОВАЦ

10.06.2016 19:44

Каква експанзија ПДП.За њих је Зока Латиновић измислио таблицу множења и мала и велика слова азбуке. Па напушта их и Љубимче чакаq, додуше иде у СНСД, али нек се окреће.У питању је трампа, Звјездан Панић пелази из СНСД у ПДП. Ко би знао шта ће бити сутра или у недељицу.

Name

?

10.06.2016 19:58

Откуд знас да Цакаљ одлази у СНСД а Паниц у ПДП, јел то озбиљно?

Name

откуд тај трансфер?

10.06.2016 20:00

Не вјерујем за чакља ! Он је међу три водећа човјека у пдп-у... А жао ми зорана, швракац га баш потрошио.

Name

није коректно

10.06.2016 20:02

Др Шврака је велики господин, и сигурно најбољи кандидат за начелника испред сзп

Name

ЕСДЕЕСОВАЦ

10.06.2016 20:09

Сигурно је, стално је на кафи у једном кафићу са Аџићем. Али преварили су се, нису знали да су снимљени, па су Шврака и Латиновић добили видео снимак и избезумили се. Агро зона је сад дјело СНСД. А о свему ми причао и начелник одјељења за борачку заштиру. Он наводно има задатак да уходи чакља.

Name

чуј кафа?

10.06.2016 20:29

Па зашто је упитна та кафа са људима из друге странке???!!!! Љубче је свјетски човјек, а шврака се показује као мали миш ако му то замјера.

Name

ПДП

10.06.2016 20:32

Причајте шта хоћете, пдп је послије избора друга странка у Градишци. И логично је да ми дамо кандидата за начелника...господина Швраку

Name

ЕСДЕЕСОВАЦ

10.06.2016 20:34

И ја мислим да је Чакаљ свјетски човјек и да би га свака партија жељела, али да га шпијунира тај Миљић, баш ми је нелогично.

Name

Радомир

10.06.2016 20:37

Мислим да сам ја у предности над др Швраком. По чему је Бијелић бољи од мене. У Шумарији сам га слао по цигаре.

Name

е Радомире

10.06.2016 21:18

Вријеме је да сада пдп истури кандидата. Ко вам је крив...Зока довео Крсмана да га савјетује.... А сад адио....и ко зна кад....и ко зна гдје

Name

ПДП

11.06.2016 17:45

Знамо ми да би вама одговарао Зоран да се опет кандидује па да нас прегазите. Нисмо толико наивни, сада иде Шврака и побјеђује.

Name

да није превише??

12.06.2016 16:51

Мало ли Швракац има функција??? Де ставите га за кандата ...... не би прешао 4000 гласова, и то од цијеле коалиције

Name

СДС-тврду језгро

13.06.2016 08:35

Само Зоран за начелника. Таман посла да то дамо Швраки или Ђорђићу, не зна се који је алавији.

Name

маја

10.06.2016 19:39

Ста се то догадја са данасњим мускарцима?! ПАПЦИ, Прелетаци, болесни каријеристи... Дуњиц, Стевандиц, Бањац... "високи" принципи! Њихове зене вјероватно знају гдје И'м фали неколико центиметера,сто би за такве типове рекао велики Дуск Радовоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лика

10.06.2016 19:40

Славко Дуњиц, је велика пријетња и Дарку Бањцу новопеченом Днсовцу. Бањац увелико прича да је наследник Марка Павића,када се он из било којих разлога повуче са чела странке.Казе следеће:Недељко Цубриловиц (болестан),Споменка Стевановић (пијана), Дане Малешевић (корумпиран), Недјо Трниниц (неозбиљан), Лејла Решиц (муслиманка.Једини цовјек који може да стане на чело ДНС сам је рече Бањац у једном Дубицком кафићу.Ако Дуњиц удје у Днс, Бањцеве се жеље неће остварити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безбједњак

10.06.2016 20:18

Брате пуно лупас кад изостављас Балабана и Родица

Name

Бивси НДП-Градиска

10.06.2016 19:40

Хаха..ови у Градисци се бас боје предстојеци избора..засто???

ОДГОВОРИТЕ
Name

добитна комбинација

10.06.2016 19:43

Чини ми се да ће днс постати водећа странка у Градишци. Свака част Владимиру Јанковићу, преузео зе странку која није имала ни једног одборника....Сада има 4, а послије избора 8-9 сасвим сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

10.06.2016 21:57

Која 4???Неце имати ни једног након избора.Ста сте то добро урадили за град осим сто сте се сатрали бореци да своје буље увалите у фотеље???Ста то Јанковиц уради добро за друге осим сто је купио мерцедес и удвоструцио свој бизнис????

Name

Браво

10.06.2016 19:45

Господин Малешевић се показује да је водећи политичар у Градишци. Од Јанковића ствара достојног наследника. Шта рећи него, свака част

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахахахаха

10.06.2016 21:58

Овај комунистицки сколовани лопов????Ма дај немојте ме з...бавату.Па он не зна реценицу да састави али је први дан министровања стрпо паре у дзеп....неца та ала ни секунде.То је највеци лопов медју лоповима у Градиском ДНС.

Name

Градиска

10.06.2016 19:47

Дуњиц..Дуњиц..изгледа да је најопаснији политицар а и најјаци док сваки дан о њему писете и њега спомињете..изгледа стварно да преузима ДНС ГРАДУСКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јованка

10.06.2016 19:47

Опет папци у новој партији, хахахха. Помутио им се онај извор што су помињали преваранти. Послије октобра их неће бити нигдје. Ко ће то из ДНС-а гласати за папке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Извор

10.06.2016 19:58

Е Јованка,како ти то знаш. Мора да ти је то комшиница Стана причала јутрос на кафи. Ал видћеш Јованка да си се преварила. Опасан је онај Михајловић. За њега ће гласати најмање 1340 жена. Побиједиће

Name

Милос

10.06.2016 19:48

Свје истина,текст је одлицан. Дуњицева последја игра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јованка

10.06.2016 20:54

Казе Стана да це бити гураво. Побице се ИСИЛ-овци око листе

Name

ДНС Градишка

10.06.2016 19:50

Супер, баш сте нас обрадовали. Сада сам сигуран да смо најјача странка у Градишци, наравно са нашим предсједником Јанковићем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс

10.06.2016 19:53

Дуњиц це имати после октобра 9 одборника сигурно...и ДНС водеца странка у Градисци..свака цаст ВЛАДИМИРУ ЈАНКОВИЦУ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

симпатизер

10.06.2016 19:55

Ово ми се свиђа ;) Питам се само ко је више уплашен ......да ли у СДС-у или у СНСД-у. Ово ће бити права опција за многе који не излазе на изборе јер раније нису имали за кога гласати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД сењак

10.06.2016 19:55

Па ста хоцете..ДУЊИЦ командује и нама па мозе и днс..а видите да ради сваки дан да покопа сдс и пдп и урадице то сигурно..опасан је он политицар

ОДГОВОРИТЕ
Name

одличан тандем

10.06.2016 19:57

Јанковић сада добија крила. Он на челу странке , а има подршку такве двојице искусних политичара. Њему предвиђам велику политичку каријеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

10.06.2016 19:57

Ово је такав циркус?! Неби ме цудило да једног дана неки српски патриота са каласњиковим једном и заувијек заустави манипулисање српског народа.Срам вас било!Све сте обесмислили!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

10.06.2016 19:58

Сви папци на једном мјесту. Ста мислите ко би на тој листи просао за одборника?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бато Лујка

10.06.2016 20:02

Све је под контролом. Звјездан је напш, Дане нам се редовно јавља, Маринко контролише Јанковића, једино се Тихомир отео контроли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија топола

10.06.2016 20:04

Ја гласам за Дуњица гдје год био..а ви мозете писати за њега ста хоцете...лазете све

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

10.06.2016 20:05

Показује се по ко зна који пут колики је визионар господин Марко Павић. Свака част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

10.06.2016 21:08

ЈЕЛ СЕ ТИ ШАЛИШ НА МАРКА ПОЛА РАЋУН

Name

Милан

10.06.2016 20:08

Хоће ли се ико и кад позабавити мојим конкурсом за радно мјесто? Надам се да неће :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

10.06.2016 20:17

Знамо милано да си доказани стручњак.....биће за тебе мјеста и када дође Аџић

Name

невена

10.06.2016 20:22

Ма ти си ситна боранија.Колатерална штетица мамина мазо.

Name

Мракић

10.06.2016 20:23

Ма пусти Милане, што би се они бавили ситним играчима као што смо ја и ти. Зоран је то радио,Шврака такође па видиш како пролазе. Аџић ће господски да се односи према радницима, знам човјека.

Name

Забринути СНСД-овац

10.06.2016 20:10

Изгледа од октобра Дуњиц и ДНС водеца странка у Градисци..

ОДГОВОРИТЕ
Name

крокодилске сузе

10.06.2016 20:15

Шта се ви бринете за Јанковића???? Брине вас што ће днс да буде водећа снага у Градишци, наравно Јанковић није упитан. Он је лидер нове генерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс бот

10.06.2016 22:01

Ахахаха...тацно по инструкцији написано....били сте и бицете нистарије у Градисци јер сте фукаре@!!!Разумијете????То је странка лопова и интересдзија....

Name

Мила

10.06.2016 20:19

Не могу да вјерујем да је Славко Дуњиц дозволио себи да му се цинели град смије. Засто?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пдп

10.06.2016 20:23

Докле висе тај ДУЊИЦ..укопат це нас..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страх је то

10.06.2016 20:25

Наравно да многима не одговара јак днс, али ето забрањујући изворњаке нама сте помогли. Хвала вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гунђало требовљани

10.06.2016 20:26

Хаха...оде СЗП у опозицију...бас су се упласили..ста це сад Дончић???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

10.06.2016 20:26

Како вас није срамота да писете глупости. Засто не писете о Латиновицу цеститом и постеном цовјеку,једина свијетла тацка у градисци. Све остало је сљам!

ОДГОВОРИТЕ
Name

препорука

10.06.2016 20:26

Цим видис љекара у политици одмах повуци воду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре препорука

11.06.2016 11:17

Треба им забранити Законом да се баве политиком. Немају када лијецити људе, битнија је политика,скупстина,фотеље и месетарење. Ј... их Хипократ.

Name

Недељко

10.06.2016 20:28

Сјај и биједа Холивуда вс Градиска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Безбједњак

10.06.2016 20:35

Јанковиц од поменути лицности једини бар ради несто приватно , остави без политике не знају посадити гредицу лука. Јанковиц има будуцност ако се окрузи младим, образованим људима И тако буде једино алтернатива у Градисци са ДНС

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС Бања Лука

10.06.2016 20:46

Напокон добро промисљање. Подрзавам

Name

ДНС Бања Лука

10.06.2016 20:52

Одлицан коментар. Подрзавам

Name

Тоба

10.06.2016 20:38

Днс.... 2020 први у рс и у Градисци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милкица

10.06.2016 20:39

Једно је сигурно, Градишци је потребан трећи политички блок. Ови се укопали у ровове, очима се не могу гледати....за које год бих гласала, нема разлике. Зато ми се допада ово, наравно ако је истинито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напредњак

10.06.2016 20:40

И ми одосмо у опозицију од октобра...а рекао сам да Дуњица не дирају..ста смо тразили то смо и добили!!@

ОДГОВОРИТЕ
Name

комплекс

10.06.2016 20:45

Шврака упорно желио да буде мали Дуњић......Зоран га слијепо слушао! сада нас све то скупо кошта.

Name

ДНС Градишка

10.06.2016 20:43

Хвала Латиновићу и Крчмару што забранише изворњацим да иду на изборе. Док се некоме не смркне, другима не сване. Кладим се да ће днс имати најмање 9 одборника. Без нас нико неће моћи да формира власт у Градишци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

10.06.2016 21:06

ДНС неце преци цензус у опстини Градиска, то је ваљда јасно као дан.

Name

МАРКО

10.06.2016 21:12

ПОСЛЕ избора нема Дај Нама Само.днс.БАГРО

Name

ДНС Бања Лука

10.06.2016 20:44

Дајте простора младим и образованим људима. Доста је и граду истих људи. Треба дати сансу Јанковицу, кога лицно увазава и Павиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црвени картон

11.06.2016 18:07

Јеси насао лицност која увазава Јанковица.Тај андроид не зна ста је рекао прије 5 минута.Јанковиц нека се посвети послу који има а мани се политике јер толико има образованих сто не могу добити посао.

Name

Сдс

10.06.2016 20:46

Ее мој Зока...да си био паметнији и слусао Дуњица а не сто слусас Донцица и Свраку био би нацелник јос 4 године а овако...у Тросеље садити купус???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кочићево

10.06.2016 20:54

Ако буде имао расаде. Али има он стан у Новом Саду, причају чланови СДС аметилице о томе

Name

Сале

10.06.2016 21:00

Зато ће Шврака да буде кандидат за начелника. Он на томе 4 године ради. Латиновић насјео....ко му је крив. Уосталом боље Шврака него Ђорђић

Name

МАРКО

10.06.2016 21:10

Нрод воли стабилне странке ,дуњић прелетаћ днс у расулу ,СДС сигурно побјеђује

Name

Ђуна

11.06.2016 21:13

СДС сада може да типује на Сашу Лазића....мислим да је логично да Лазић буде предсједник скупштине. Испекао је занат уз Дончића. Напред СДС

Name

Поткозарје

10.06.2016 20:50

Нама је доста свих партија. Вријемење за покрет који це вратити поткозарју достојанство. Надам се да це ДНС као странка Козаре с овим младим људима попут Јанковица који је окупио Благојевица, Малесевица,Феанцуза, Станисљевица, па и Паница ако доведе добију у своје редове вратити дух и зивот у село као највеци потенцијал Градиске. Момци немојте да вас старе комуњаре разједине

ОДГОВОРИТЕ
Name

.....

11.06.2016 06:14

Људство је то...Благојевицу не зна се ни која странка по реду

Name

Француска

11.06.2016 10:08

Французу прва странка :-))))))

Name

Официр

10.06.2016 20:59

Е моји днсовци не знате шта вам у странку долази. Не би се ја радовао да сам на вашем мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лола

10.06.2016 20:59

Не знам заст висе помињете Јанковица,за десед дана видјецем ста це се десавати у Градисц. Неки нови вјетрови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНСГр

10.06.2016 21:00

ДОчекао мекињиц да опет буде са својим сефом у истој странци

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 1990

10.06.2016 21:01

ЕТО СРЕЦЕ ДА НАМ ДУЊИЦ НИКАД НИЈЕ НИ БИО У СТРАНЦИ!!!!! ЗБОГ ЊЕГА И ЈЕСМО БИЛИ ОПОЗИЦИЈА 12 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

11.06.2016 06:39

Тек сте сад доњи, кад је Дуњић отишао.Жао ми вас је.Толико очекивања, а оно..........

Name

сања додик

10.06.2016 21:04

и хоћу ли ја сад бити шефица рачуноводства како ми је обећано? или секретарица у фонду?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП Градиска

10.06.2016 21:50

Нецеа ти ниста бити.Продавала си покварене лубенице.

Name

Сдс-овац

10.06.2016 21:11

Зна ли неко Кад це Крцмар заказати састанак сдс-а,цини ми се да се то неце десити. Н

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сдс Турјак

10.06.2016 21:15

Ми гласамо за Михајловица...а то знаци за ДНС..напред и Дуњиц до побједе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рако

10.06.2016 21:17

Дуњиц је обицна лопуза.Избруко се.Сад прелази у Днс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна

10.06.2016 21:19

Нека казе Дуњиц како је отео од мене за вријеме рата новац и малтретирао моју породицу.Ми босњаци смо просли пакао због тога цовјека.Био је заговорник да нас се стрпа у логоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс

10.06.2016 21:20

Не мозе он у насу странку.То су само прице.Ако удје нас 30 излазимо ис днс а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амарела- Михајловиц

10.06.2016 21:22

Ја Амарела добијам отказ у сколи.Хоцу управни одбор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Екг

10.06.2016 21:23

Днс Лего мовие папака.Странка папкара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папак

10.06.2016 21:24

Ја Дуњиц Славко изјављујем јавно да сам папак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања Вујциц Додик

10.06.2016 21:24

Ми смо продавали покварене лубенице болници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амарела- Михајловиц-Дуњиц

10.06.2016 21:25

Но смо љубавни тројац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сдсовац прави

10.06.2016 21:25

У овој игранки најгоре је просао сдс а све захваљујуци Латиновицу и Крцмару...дали све пдп-у...а они гледају само свој интерес....пропаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

милан

10.06.2016 21:58

Е мој друже....дуго је требало да то схватите. Сада је касно

Name

Ре Сдсовац прави

11.06.2016 10:05

Свака цаст друзе. У праву си. Додик једино у зивоту сто је рекао добро и тацно то је ста знаци ПДП. Тески фотељаси и ухљеби.

Name

Цетник

10.06.2016 21:25

Ви из ДНС-а сте комуњаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазо

10.06.2016 21:28

Цини ми се да се Јанковицу не писе добро. Стизе екипа која пред собом гази све. Провјерени борци за прљаве послове. Недај се Јанковицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друг

11.06.2016 06:02

Е мој Јанковицу,па нецес дозволити да ти неки Дуњици,Михајловици преузму странку а тебе избаце.

Name

тито

10.06.2016 21:34

Цуј цовјеце који се задњих смије из извора воде пије.лијепо сте се смијали суд потплатии покушали свашта Ал извор се не дира од извора све креце мале ријеке, а како бијесе тиха вода бриге дере цувјте се воде хладне у топле дане јер незнанте, Ста може да вас снадје. Како једном рече неко и твоје је вријеме прошло досла нова снага млада ископала извор са 258 глава. Глава тема градиске ИЗВОРНА СДС :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП Градиска

10.06.2016 21:54

Амарела смијесна си.

Name

Похлепан

10.06.2016 21:35

Колико је тај Дуњиц похлепан цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс

10.06.2016 21:35

Дуњиц преузима ДНС ал мало сутра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

10.06.2016 21:36

Колико се Дуњиц избрукао,свако му се смије.Избрукали су се и његови послусници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Винца

10.06.2016 21:37

Колико је тај Дуњиц зао цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Мекињиц

10.06.2016 21:37

Зајебацу ја и ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радумило

10.06.2016 21:40

Сви се они називају докторима.Дуњиц никада није прегледао пацијента а диплому примаријуса је купио у Загребу за 40 хиљада евра.Михајловић купио у Београду несто јефтиније 15 хиљада евра.Нека показу своје дипмломе.Лазни доктори са купљеним дипломама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амарела ( Михајловиц) Дриниц

10.06.2016 21:41

Мене цека отказ у сколи.Ја само зелим управни одбор,ниста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разочаран

10.06.2016 21:42

СЗП дефинитивно ниста за 4 године није урадио...СНСД вец је био..па и не чини се лосе овај ДНС..мозда они несто промијене на боље..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цето

10.06.2016 21:53

Ви сте комуњаре

Name

перо

10.06.2016 21:44

Изгледа да се ови СДС-овци висе пласе ПДП-а него црвених. И треба. Сврака и екипа узеце 10 мандата. Знају људи како се то ради. На терену раде увелико док се ови слазу и преслагују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

11.06.2016 06:01

Никога се сдс не боји.

Name

Ре перо

11.06.2016 10:03

Ако Сврака узме тих 10 мандата онда треба цијелу Градиску колективно на терапију. Психијатријску. У ПДП у су највеци фотељаси. Слаткорјециви а само мазњавају за себе. Ето Вам Свракин примјер. Ста би јос могао бити у Градисци. Командир полиције.

Name

боба

11.06.2016 12:51

Није само Сврака пдп, има ту доста добрих људи, поготово младјих који немају репова за собом. Перо у праву си, ови сдсовци висе воле снсд од пдп

Name

ДНС

10.06.2016 21:47

Људи лазу вас.Неце он преузети нас днс.Није добродосао он ни његови послусници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрадовац

10.06.2016 21:48

Дуњицу јел имас дусе.Како си током рата малтретирао босњаке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабуд

10.06.2016 21:49

Дуњиц је дезертет.Био цијело вријеме у јавној куци Каспер.Зна Градиска то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златко

10.06.2016 21:50

Не знам само засто вредјате Дуњица..имају избори па ако вредите побједит це те..а ако не..онда у опозицију?? Ко вам је крив??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

10.06.2016 21:54

др. Михајловицу, открива те бре, та екавица, пази мало

Name

Ненад

10.06.2016 21:55

Јер је лопов.

Name

Миле

11.06.2016 06:35

Златко воли кратко.

Name

Стил се препознаје

10.06.2016 21:54

Пробудили се и чланови сдс-а..... Одмах се види по примитивним коментарима. Чуди ме да у тој странци нема некога ко ће те ботове савјетовати да примитивизам неће привући нормалне људе. ццццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

11.06.2016 07:16

Цији је ово стил?

Name

Владо

10.06.2016 21:56

Засто се толико бојите ДУЊИЦА..??? Па ста ако преузме ДНС???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војник

10.06.2016 21:56

Дуњицу гдје си био од 91 до 95 године? Знамо да у рату ниси.Знамо да си био у јавној куци Каспер са Румункама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

греска

11.06.2016 09:41

Дуњиц јос прије петнаест година отисао са групом евнуха из Градиске у Кубу,тразити лијека занемоцалости.Пусте им у собе младе и бијесне Кубанке,а оно ниста.Тада им је светски познати доктор за проблеме са потенцијом рекао да им нема лијека,да могу зивјети годину,десет,али небих било никакво цудо да умру одмах.Ово је људи зива истина,ето јос је зив директор банке,градиски адвокат,умро је Бог да му дусу прости вл.Тин Инвеста.

Name

Ковац

10.06.2016 21:59

Днс никада неце примити папка Дуњица.Ако прими нас 50 излази из днс-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

10.06.2016 22:02

Ста је Дуњиц имао 1990,а ста има данас? Засто се овако прљаво бори да ли то ради због Градиске или себе? Да ли му је савјест циста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.06.2016 07:08

Дуњиц само гледа лицну корист.

Name

Прослост

11.06.2016 07:15

Дуњиц је тада отимао имовину од босњака.Па није оволико богасто стекао постено.У рату није провео ни минуте.

Name

А стари Ђуро ?

10.06.2016 22:02

Шта је са старим крчмаром,Ђорђиним татом???? Обрукао се ових дана....није знао да га снимају надзорне камере... Стари човјек, а без карактера.... ДНО ДНА !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Абц

11.06.2016 07:07

Лазови,показите снимак.Блатите цестите људе.

Name

Унук се јавља

11.06.2016 16:20

Ето, баш непријатно. Сада се и Марко мора укључити у одбрано свог дједа Ђуре! Маркане, ниси ти крив, можда је Ђука сенилан, није то за замјерити..... У противном видио би он ваљда камеру?

Name

пуши кубанке

11.06.2016 17:31

Мали Маркан је баш симпа момак...и омиљен је у граду. Посебно дражесно изгледа док у кафићу поши кубанске цигарете уз виски. Можда једино малкице претјерује када запријети : "Знате ли ви ко је мој тата" Шта ће дијете, воли тату.

Name

чуо од тате

11.06.2016 18:22

Ма добро,није момак ништа лоше мислио. Па и Ђорђо понекад истакне да је стари Ђука направио пола градишке. Према томе, старом Ђури се ваљда може опростити и понеки несташлук у старе дане. Шта ће човјек, није знао за камере. Није крив, то у његово вријеме није било.

Name

Гени су чудо

13.06.2016 08:44

Ђуро Крчмар, угледан човјек , по Ђорђином казивању, направио пола Градишке (можда и више). Син Ђорђо, адвокат, познат као човјек од угледа и ријечи... Унук, мали Маркан, ђак генерације гдје год је ишао у школу, бриљантан студент... Једини који на приватном факултету три пута обнавља годину ! Па заслужио је ваљда да вози џипа, пије чивас и пуши кубанске цигаре ?!

Name

позз

13.06.2016 12:54

Те камере су чудо, кажу да се види и Маркан а и татица кад долазе у ситне сате непримјерени. несташни моци

Name

Ђорђо-Саша

13.06.2016 13:02

Добар је Ђорђо. Успио је чак да одбрани Сашу Лазића за кривична дјела која је начинио као спортски радник. Најбоље да га брани и у одбрсни од тужбе за клевету. Брзо ће и то.

Name

Обозавалац сдс

15.06.2016 20:46

Велики сам обозоваоц СДС-а и цеститам Саси Лазицу сто је избацио из сдс два највеца лопова и преваранта дуњица и михајловица а како цујемо и кад додје тај суд славко дуњиц це заврсити иза ресетака и само нспред сале легендо.

Name

Славко Мекињиц

10.06.2016 22:03

Ја сам први папак медју папцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хајдук

10.06.2016 22:03

Ја бих вам одузео свима плате...2 године нема скупстине а ви примате плате лопови...Донциц-3500 км..ма идите до врага сви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан

10.06.2016 22:04

Тај Мекињиц је побјегао из Градиске,посто се продао за 5000 км Дуњицу.Препао се па правац Београд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градисцанац

10.06.2016 22:06

Треба одрзати протесте испред Дуњицеве ординације,тразити да се утврди поријекло имовине? Тек тада бих нам било јасно ко је Дуњиц. Приједлог СзаП!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ндп

11.06.2016 07:06

Тако је.

Name

Днс Ровине

10.06.2016 22:07

Свака цаст Влади Јанковицу, са Дуњицем идес на прво мјесто у Градиски...подрска и похвале

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

11.06.2016 07:06

Иде на сметлисте.

Name

Изворна Градиска

10.06.2016 22:30

Ми побједјујемо...то је сигурно..еее сад само кога подрзати за нацелнника??? Хахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

333

11.06.2016 05:14

Сад це ДНС да показе своју снагу и стави на листу цланове изворног СДС.Који Јанковиц.Па он не зна ни мјесне заједнице опстине.Нема висе превара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин

11.06.2016 06:18

Зоран побједјује 100%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанковиц

11.06.2016 06:19

Неце Дуњиц преузети.Нецу допустити.Он би ме одмах избацио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс

11.06.2016 10:16

Тако је Јанковицу,недај багри.

Name

Смесно

11.06.2016 06:20

Пјаниц,Коциц и Љубициц су за 5 година 4 странке промјенили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП Градиска

11.06.2016 10:16

Знамо ми њих добро.

Name

Амарела- Михајловиц

11.06.2016 07:10

Ми сми дно дна.Поготово ја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

11.06.2016 10:16

Ти и јеси дно дна.

Name

Болница

11.06.2016 07:13

Сврака спасао зивот Дуњицу а Дуњиц најгоре ствари прица о њему.Зна то цијела Градиска.Какав је то цовјек? Нема карактера,образа,нема ниста људско у себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Болница

11.06.2016 09:59

А и Сврака ти је цестит немој мислити. Анестезиолог ,па народни посланик и јос и треци посао ВД директора дома здравља. Нема никог у Градисци да то мозе радити него он. какво је то постење, три плате и то какве. О каквом он постењу прица и ти уз њега.

Name

па шта

11.06.2016 17:35

Др Шврака има велике трошкове...... Те 3-4 плате су укупно тек око 10.000 КМ Иначе не би он толико узимао да му не треба.

Name

Лео

11.06.2016 07:37

Ниједна странка не може функционисати због сталног угуравања у њу неких ликова који су дошли из друге странке и наплаћују свој улазак. Кад ће неко основати странку која ће моћи с поносом представити своје чланове а да немају иза себе већ 5 странака? Код нас је све као једна партија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

11.06.2016 10:04

Имас такву странку у Градисци. Напредњаци. Слозни, принципијелни и доследни.

Name

Сењак

11.06.2016 07:54

Сењак је уз ИЗВОРЊАКЕ...ма гдје били..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сењак

11.06.2016 08:27

Сењак је уз СДС.Никад за Изворњаке лоповске.

Name

марко

11.06.2016 08:08

фоцаци знају ко је дуњиц,БРАТИЦ СНСД,УПРАВНИК КПЗ,ТУЊИЦЕ,Други у ФОЦИ СЕФ,ХА,СНСД,,ДР,ПАПАК,ВОЛЕ САМО ПАРЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир микула

11.06.2016 08:23

Ја цу гласати за Дуњица дзаба га блатите лопови из сдса...напред дуњиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станоја

11.06.2016 08:28

Гласај за лопова.А и ти си лопов,цим гласас за лопова.

Name

Болница

11.06.2016 08:32

Ми за Зорана.

Name

Амар

11.06.2016 09:00

Ја никада нецу гласати за тог Дуњица.

Name

Савез за промјене

11.06.2016 09:07

Ми наступамо јединствено и убједљиво цемо побиједити у Градисци.Зоран побједјује а и скупстинску вецину цемо имати.

Name

раy

11.06.2016 10:00

Господине Ковач, Ваш чланак је обдукциони налаз политичких лешина Изворног СДС_а, СНСД_а и ДНС_а. То и такво, покушава по свом од дјетињства усађеном пијачарском маниру, трговати људским душама. Трагично по нормалне избор им је велик, АЛИ нек запамте да има још ЛАТИНОВИЋА, ЂОРЂИЋА и ШУКАЛА. Од кад је свјета и вјека, основно политичко питање у вршењу власти је питање поштења, тако је и данас. НЕПОШТЕНЕ ЛЕШИНЕ, "НОН ПАСАРАН".

Name

Градиска

11.06.2016 08:28

Цитава Градиска је уз СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кемо

11.06.2016 11:32

Обрадовац, Лисковац, Орахова сви за сдс

Name

Снезана

11.06.2016 08:32

Дуњиц јавно говорио о Адзицу најгоре ријецу а и Адзиц о Дуњицу.Данас се љубе и грле.Толико о постењу.Један врти бројанице а други продаје трафо станице.Е мој народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОМ ЗДРАВЉА

11.06.2016 08:33

Ми сви гласамо за Зорана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заре

11.06.2016 08:59

Ја цу гласати за СДС и за Зорана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мустафа

11.06.2016 10:42

И ја сам за сдс...и зорана латиновица

Name

Амарела- Михајловиц

11.06.2016 09:01

Ја нецу за Дуњица,ја цу за себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сссс

11.06.2016 09:16

Ма ста реци за дуница михајловица мекиница дакицку сљивара љубицица па они ако упану у днс они це њих растурит папци су увијек прелетаци и интересдзије продадосе брата а тај сљивар љигатор као неки мелалац нема ни средњу струцни спрему у ел,градисци добио мјесто руководииоца питам се ста ради и ста има он ту радит једино мјена легендуу градиске уроса граховца да није залосно бар је смијесно

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

11.06.2016 09:19

Од 01е .06. Блокиран будзет.блокират цемо опстину...нема плата..и ко да гласа за САВЕЗ ЗА ПРЕВАРЕ.. има да вас људи најуре моткама..зиви били па видјели!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ндп

11.06.2016 09:56

Снсд легло криминала и тајкуна

Name

Камера

11.06.2016 09:33

Ускоро на интернету снимак Ђуре Крчмара у нечасним радњама као и аутентичне, ласцивне поруке његовог сина слане омладинкама СДС Градишка. Уживајте у премијери

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поплава

11.06.2016 09:52

Ста ли це Дјоки цура реци на поруке? Хоце ли га и она оставити као и бивса зена? Самарање није помогло код бивсе, мозда код ове продје

Name

Дадо

11.06.2016 09:53

Ова Амарела је зло.Из ње зраци исконско зло.

Name

Забуна је људи

11.06.2016 10:29

Није стари Ђуро ту врећицу намјеравао окачити на Дуњићева врата, замислио се јадан. А тек кад му се син-парламентарац Кр(чмар) замисли.

Name

85 година ???!!!!

11.06.2016 14:07

Још не могу да вјерујем да је Ђуру камера ухватила у нечасним радњама. Тек када видим снимак повјероваћу. Иначе Ђорђо Крчмар је познат као честит човјек од ријечи.... Откуд да му је тата такав??? Баш се чудим!!

Name

ГЛЕДАО САМ

12.06.2016 06:33

Снимак заиста постоји,гледао сам га као и многи други. Просто невјероватно да један старац, наводно угледни грађанин дозвол себи такав примитивизам. Да смо у иоле нормалној држави, бар би његов син Ђорђо имао обавезу за јавно извињење, и наравно оставку на јавну функцију. Али ту смо гдје смо.......довољно је прочитати дио коментара,крајње приземних......сасвим је јасно којој политичкој опцији припадају аутори.

Name

Измисљотина

12.06.2016 14:34

Да постији ви би га вец објавили.

Name

Ћути Маркане

12.06.2016 16:49

Ево унук брани дједа..... Марко немој даље, снимак ће стићи сугурно, само се и ти брукаш.

Name

ко ће га бранити ?

12.06.2016 17:46

Да ли Ђорђо може по закону да брани старок Ђуку на суду? Биће тужен сигурно. Не знам да ли је то сукоб интереса?

Name

по службеној дужности

13.06.2016 08:25

Неће бити проблем за адвоката. Старог Ђуру ће бранити адвокат Синиша....странка ће да му то среди.

Name

А ОБРАЗ ???!!!!

14.06.2016 10:39

Ко ће старом Ђури Крчмару одбранити образ ??? Нема таквог адвоката.

Name

Дејан

11.06.2016 09:54

Народе само гласајте за Дуњица и његове послуснике и бице они јос богатији а ви сиромаснији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Социјалисти

11.06.2016 09:56

Ми уз Зорана идемо.Какав днс,снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амарела саље стално поруке

11.06.2016 09:57

Сконтали смо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРАДИШКА

11.06.2016 09:58

Ма дај , склањајте тога Дану Малешевића- фукару, лопова ,криминалца, који се крије иза своје тихости. Ни пензију му не треба дати, тешки лажов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дриниц

11.06.2016 09:59

Ускоро Дуњиц и његови ботови купе ствари и селе се из Градиске.Ето октобра.Досао из Фоце овде да пљацка Градиску за коју смо зивоте дали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоца

11.06.2016 11:11

Богами га ми нецемо ста це нам кад га ми познајемо он једино супљу прицу мозе продавати вама.

Name

Срдјо

11.06.2016 10:00

Изворњаци се избрукали до бола.Нема их нигдје.Брука и срамота.Не знају формирати странку,јаде јадне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП Градиска

11.06.2016 10:02

Доктор Сврака спасио зивот Дуњицу а он о њему најгоре ствари прица по граду.Дуњиц је кукавица једна.Лос и зао цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амарела- Михајловиц-Дуњиц

11.06.2016 10:03

Љубавни троугао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

11.06.2016 10:06

Народе па видјели сте ко су Изворњаци,нема ту постеног цовјека.Гласајте за такве нека опељусе насу Градиску они који су досли у насу опстину прије пар година а ви васој дјеци нема те ста да купите својој дјеци.Они купују луксузна возила и станове својој дјеци.Гласајте за њих нека јос висе имају.Блентави народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гимназија

11.06.2016 10:07

Једва цекамо да Амарела добије отказ,ионако је купила диплому.Нема појма,не зна предавати.Дјеца ниста нису код ње науцила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОМ ЗДРАВЉА

11.06.2016 10:09

Дуњиц и Михајловиц су остетили ДОМ ЗДРАВЉА за 700 хиљада км.Бице тузени.Само полако.Слиједе тузбе.Доказе имамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дипломе

11.06.2016 10:12

Дуњиц,Михајловиц и Амарела имају купљене дипломе.Имамо доказе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Далибор

11.06.2016 10:15

Народе па сад вам је јасно какви су ови зликовци из изворне.Мјењају странке ко царапе.Зар за такве да се гласа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спијун

11.06.2016 10:18

У кафицу Хемингвеју Дуњиц и компанија се скупљају и смисљају прице како би манипулисали народом.ПДП има своје извидјаце-спијуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гимназијалац

11.06.2016 10:48

Срамота је да српски језик у гимназији предаје Амарела. Она је стварно неука и јако ограничена особа. Можда би могла предавати српски у некој подручној основној школи, али јадно је за читаву општину да такав балван у гимназији предаје српски језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спијун

11.06.2016 13:03

Јутрос Јанковиц и Дуњиц пију кафу и праве план за побједу у октобру..ја их видио..опасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градишка

11.06.2016 13:49

Ма да, припрема за протесте 1.јула

Name

Спијун2

11.06.2016 15:20

Разбицемо ми спијуни концепт Дуњицу.

Name

србин

11.06.2016 13:55

Господин дуниц це сигурно помоци градисци.он се увјек борио за градискуи борице се до краја зивота.аи у приватном зивоту цовјек нема коме није помогао.изгубио је доста он у зивоту.његово је сад да помогне народуон тако размисља.сигурно. а у којој це странци бити то је најмање битно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

11.06.2016 14:45

Дуњиц никоме није помогао,а да он није имао интерес. Папак је то и никада не прица истину. Нама је у Брестовцини просле изборе обеца асвалт и никада висе није досао код нас. Свидја ми се идеја да му се одузме сва имовина коју је покрао од напаценог народ. Дуња је Преваран ниста му не вјерујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

др

11.06.2016 14:45

Добро их је Латасенко с опростењем навукао оснујте ви удрузење и пријавит се с удрузењем на иборе а онда це вас Републицка изборна комисија одбити тако да само нисте тамо гдје сте имали све сто вам је требало.Гдје је Стевандиц и Обрван гдје це се оно сад приклонити вјероватно у СНСДе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Медар Инцко

11.06.2016 15:16

Поздрав за ИЗВОРЊАКЕ из Рогоља

Name

рој пчела

11.06.2016 17:21

Уселила се ВАРОВА у сдс

Name

сссс за Снезану

11.06.2016 15:49

Снезана свака цаст за коментар у праву си сто посто погодила си их у цело невидјена мафија

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРКО

11.06.2016 17:10

ШТА ВАМ ЈЕ ЉУДИ ПА ТА КОМБИ СТРАНКА ДНС СЕ РАСПАДА,КАО И ЊЕН ШЕФ

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

14.06.2016 19:26

Од октобра Славица иде кући.Ионако је на измишљеном радном мјесту.

Name

Економиста

11.06.2016 19:06

Ко ће бити финансијски директор дома здравља кад михајловић поново буде директор? Славица Ј. или неко други?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познавалац прилика

11.06.2016 19:52

Госпођа Мара Дринић

Name

дз

30.07.2016 06:35

Али Михајловић никад више неће бити директор,њега је и могао само СДС довести,зато се и распао.

Name

РУС

12.06.2016 07:10

О цему прицамо, отворите мало оци па завирите у лок. администрацију, па цете видјети да је тамо главни бос г-дин Миљиц Вујадин који води три оделења , а посебно оделење за бор. инв. заститу, који нема везе са борцима. Распитајте се одакле се он привукао у насу опстину !Да неприцамо о бор. организацијиГрадиска , гдје влада тотални каос, а привилеговани су узели толико маха да је то невјероватн. Одлицно се зна ко контролисе Бор. орган. у Градисци! Зато ,опрез да не би била она, "ко се задњи смије , најсладјесе смије"

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС Градиска

13.06.2016 06:32

Знамо ко све ово пише.

Name

Алекса

13.06.2016 07:18

Амарела претјерала си са коментарима,написла си преко 15 коментара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хакер

13.06.2016 07:24

Тацно.Досадно јој,па писе глупости.Није она једина.Има ту јос изворњака који пису,а знамо који су то сто пису.

Name

Приватник-предузетник

15.06.2016 20:54

Славко дуњицу преваранту кад цес ми уплатити моје 23 000 км сто ми дугујес за улицу коју сам асвалтирао на твоју ријец и дао си гаранцију да це то платити твоја фирма вел медик , бојис ли се ти Бога преваранту један

ОДГОВОРИТЕ